ΑΕΚ: Και νέο κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα μπάσκετ!

ΑΕΚ: Νέο κρούσμα κορωνοϊού στη Βασίλισσα!
Photo Credits: INTIME

Ένα ακόμα θετικό κρούσμα έδειξαν τα επαναληπτικά τεστ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ένα ακόμα κρούσμα κορωνοϊού, λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση του πρώτου κρούσματος, κάτι που φέρνει νέα δεδομένα στο θέμα της αναβολής του αγώνα με τον Προμηθέα, αίτημα το οποίο έχει καταθέσει επισήμως η Βασίλισσα.

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» για ακόμα μια φορά την ΑΕΚ λίγο πριν από το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Προμηθέα, στην Πάτρα.

Το πρωί της Παρασκευής η Ένωση έκανε γνωστό πως βρέθηκε κρούσμα εντός της ομάδας και άπαντες υποβλήθηκαν σε επαναληπτικά τεστ. Σε αυτά όπως έγινε γνωστό βρέθηκε ένα ακόμα θετικό κρούσμα, το οποίο αυτή τη φορά είναι αθλητής της ομάδας, το οποίο είναι και το δεύτερο μέσα σε λίγες ώρες.

Η… μπάλα στον ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με τον Προμηθέα

Έτσι, το παιχνίδι με τον Προμηθέα βρίσκεται στον… αέρα αυτή τη στιγμή, με την ΑΕΚ να έχει ζητήσει αναβολή, αίτημα το οποίο κατέθεσε επισήμως στον ΕΣΑΚΕ το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση του θετικού κρούσματος.

Πλέον η… μπάλα βρίσκεται στα χέρια του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος καλείται άμεσα να αποφασίσει για την μοίρα του αγώνα, τη στιγμή που η ΑΕΚ ανακοίνωσε και δεύτερο κρούσμα, κάτι που δείχνει πως υπήρξε διασπορά του ιού.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X