Η Φλαμένγκο σήκωσε την κούπα σε πρωτάθλημα... θρίλερ!

Η Φλαμένγκο σήκωσε την κούπα σε πρωτάθλημα... θρίλερ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Φλαμένγκο ηττήθηκε, αλλά η Ιντερνασιονάλ… αυτοκτόνησε! Η «Φλα» πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Βραζιλία.

Αυτό το πρωτάθλημα ήταν… θρίλερ! Η Ιντερνασιονάλ έχασε τα πάντα, η Φλαμένγκο, ηττήθηκε, αλλά το πήρε! Η ομάδα του Σένι που είχε κατακτήσει τον τίτλο και το 2019 τα κατάφερε και φέτος φτάνοντας έτσι τα έξι στην ιστορία της. Η «Φλα» έχασε με 2-1 από την Σάο Πάολο στο Morumbí, όμως κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Βραζιλία, μιας και η Ιντερνασιονάλ δεν μπόρεσε να νικήσει (0-0) την Κορίνθιανς στο Πόρτο Αλέγκρε.

Η «Φλα», έφτασε στην κορυφή την προηγούμενη αγωνιστική, συγκέντρωσε 71 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Ιντερνασιονάλ. Πρωτεργάτης της επιτυχίας ο 48χρονος Ροτζέριο Σένι, που πανήγυρισε τον τίτλο στην έδρα της Σάο Πάολο, τον σύλλογο που υπερασπίστηκε για 25 χρόνια. Ο τερματοφύλακας με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, είχε αντικαταστήσει τον Ισπανό Ντομενέκ Τορέντ στον πάγκο της Φλαμένγκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X