«Στον κόσμο του Κούγια το φυσιολογικό είναι η δική του ζωή» (VIDEO)

Λάρισα: «Κακοποιοί, με σκοπό να εκβιάσουν με οικονομική καταστροφή τον κ. Κούγια»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας είναι ο άνθρωπος που αντέδρασε σε όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, αφότου ανέλαβε δικηγόρος υπεράσπισής του, και καυτηρίασε τον χαρακτηρισμό «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» που χρησιμοποίησε για τους καταγγέλλοντες.

«Δηλώνω επαγγελματίας ετεροφυλόφιλος», λέει ο Βασίλης Ζούλιας σχολιάζοντας την επιστολή του ποινικολόγου και εξηγεί γιατί αποφάσισε να κάνει αναρτήσεις βίντεο στα social media του: «Εξοργίστηκα ως πολίτης. Απογοητεύτηκα, απελπίστηκα που ο Νίκος Χατζηνικολάου, ένας έγκριτος δημοσιογράφος δεν τον σταμάτησε».

Ο σχεδιαστής που είδε να αναφέρεται στην επιστολή του Αλέξη Κούγια χωρίς το όνομά του αλλά ως ατάλαντος μόδιστρος, παίρνει ξεκάθαρη θέση σχετικά με την αναφορά του ποινικολόγου στους ομοφυλόφιλους και τους «φυσιολογικούς ανθρώπους» και χωρίς περιστροφές λέει: « Θα έπρεπε να επέμβει το ΕΣΡ, το κράτος το ίδιο για να σταματήσουν αυτόν τον άνθρωπο να λέει ανακρίβειες. Στον φανταστικό κόσμο του Κούγια το φυσιολογικό είναι η δική του ζωή και η ανατροφή που δίνει στα παιδιά του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X