Παναθηναϊκός: Η δοκιμή του Μπόλονι για ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Η δοκιμή του Μπόλονι για ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής στην Λεωφόρο και ο Λάζλο Μπόλονι έκανε την πρώτη πρόβα ενδεκάδας για το ντέρμπι. Ο Ρουμάνος τεχνικός «έδειξε» τους Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Χουάνκαρ, δεξί ο Μολό και ο Βέλεθ με τον Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας. Αν ο Σένκεφελντ προπονηθεί το Σάββατο και ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, τότε θα είναι εκείνος που θα πάρει θέση δίπλα στον Ισπανό στόπερ στο κέντρο της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή τώρα, οι Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος και Νιάς ήταν η τριάδα, με τον Λούκας Βιγιαφάνιες που ήταν εξαιρετικός στο Αγρίνιο να διεκδικεί την θέση του Νιάς, αν και ο Γάλλος αμυντικός μέσος φαίνεται πως έχει το προβάδισμα.

Καμπετσής στο αριστερό «φτερό», Ενγκμπακοτό στο δεξί και στην κορυφή ο Ιωαννίδης που μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας την Παρασκευή και δείχνει έτοιμος! Την θέση του Καμπετσή, «βλέπει» και ο Αϊτόρ, ο οποίος κόντρα στον Παναιτωλικό έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X