ΑΕΚ: Κατέθεσε αίτημα αναβολής για το παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών!

ΑΕΚ: Κατέθεσε αίτημα αναβολής για το παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υπό τον φόβο διασποράς ζήτησε την αναβολή του αγώνα στην Πάτρα

Η ΑΕΚ με αίτημά της προς τον ΕΣΑΚΕ ζήτησε την αναβολή του αγώνα του Σαββάτου (27/02, 17:00) απέναντι στον Προμηθέα, στην Πάτρα, έπειτα από το θετικό κρούσμα που έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής.

Στην Ένωση ήταν άμεση η αντίδραση μετά τη γνωστοποίηση του θετικού κρούσματος κορωνοϊού εντός της ομάδας. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι της ομάδας κατέθεσαν επίσημο αίτημα στον ΕΣΑΚΕ, για την αναβολή του αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα το ερχόμενο Σάββατο.

Παρά το γεγονός πως υπάρχει ένα θετικό κρούσμα, στην ΑΕΚ είναι θορυβημένοι για ενδεχόμενη διασπορά του ιού εντός της ομάδας, μια εξέλιξη που θα έκανε πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για τη συνέχεια της σεζόν.

Συν τοις άλλοις, στην ΑΕΚ «πατάνε» πάνω στο δεδικασμένο της απόφασης του ΕΣΑΚΕ για αναβολή του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, πριν από μερικές εβδομάδες. Τότε που οι «πράσινοι» είχαν ένα θετικό κρούσμα και δεν ταξίδεψαν υπό τον φόβο διασποράς του ιού.

Στην ΑΕΚ κατέθεσαν το αίτημα αναβολής και περιμένουν να επικρατήσει η κοινή λογική, ώστε να γίνει αποδεκτό και να μην δημιουργεί περαιτέρω πρόβλημα με τον ιό, ιδίως σε μια περίοδο με διαδοχικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X