Η ΑΕΚ τιμώρησε τον Ολυμπιακό και ξεφτίλισε την παράγκα μέσα στο σπίτι της (VIDEO)

Η ΑΕΚ τιμώρησε τον Ολυμπιακό και ξεφτίλισε την παράγκα μέσα στο σπίτι της (VIDEO)

Λεβέντικη και μάγκικη πρόκριση της ΑΕΚ μέσα στο Καραϊσκάκη με δέκα παίκτες και με σκόρερ τον Ντέμη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είχε πάντα τρόπους να νικά τον Ολυμπιακό. Και συνήθως, αυτοί που ήταν εξαιρετικά ηδονικοί – όπως και ο πρόσφατος του πρωταθλήματος – ήταν με ένα γκολ. Οπως, η ιστορία που γράφτηκε μια μέρα σαν σήμερα του 1997. Τότε που η ΑΕΚ…φιλοξενήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, στη ρεβάνς κυπέλλου των δύο ομάδων. Τότε που κατάλαβαν πως δεν θα μπορούσαν να νικήσουν την Ενωση με κανένα τρόπο. Γιατί αν και πάλι έπαιζε με δέκα, η ΑΕΚ κατάφερε να βγει νικήτρια και με μια τεράστια πρόκριση. Εφτανε ένα γκολ, αλλά ένα και να καίει, από τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Ηταν η πρώτη επίσκεψη της ΑΕΚ στο Φάληρο για εκείνη τη σεζόν. Ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί ήδη δύο φορές στη Νέα Φιλαδέλφεια (2-0 για το πρωτάθλημα, 2-1 για το κύπελλο) και ο φανατισμός ήταν έντονος. Η προθέρμανση των «κιτρινόμαυρων» έγινε μέσα σε φωτοβολίδες που εκτοξεύονταν από κάθε κατεύθυνση και με τον Χρήστο Κωστή να δείχνει ακόμα μια φορά τη μαγκιά του, βγαίνοντας πρώτος απ’ όλους. Η ΑΕΚ είχε ισχνό προβάδισμα έπειτα από το πρώτο παιχνίδι, αλλά είχε μεγάλο πάθος και ήταν απλά καλύτερη.

Ο Ατματσίδης κρατούσε καλά στην άμυνα, ο Μανωλάς ήταν απροσπέλαστος παίζοντας με ματωμένη φανέλα (μέχρι να τον αποβάλει ο διαιτητής) και ο Τιμούρ έκανε την πιο όμορφη κούρσα της ζωής του. Ξεκίνησε έξω από τη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ, ο Καραταϊδης δεν μπόρεσε ούτε να τον κλαδέψει και η μπάλα γύρισε στο κατάλληλο σημείο και στον κατάλληλο άνθρωπο. Ο Νικολαϊδης σκόραρε ξανά και έκανε τους 7.500 Ενωσίτες να παραληρούν. Οι…μπανάνες της εποχής έπαιζαν στον αέρα, το τραγούδι δεν σταμάτησε στο Καραϊσκάκη ούτε έπειτα από πολλές ώρες. Ο Μανωλάς έκανε τον…μαέστρο μπροστά στην «κιτρινόμαυρη» εξέδρα, οι παίκτες ήταν ένα κουβάρι με τον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X