Europa League: Πρόκριση παρά την ήττα (2-1) από την Αϊντχόφεν για τον Ολυμπιακό (VIDEO)

Europa League: Πρόκριση παρά την ήττα (2-1) από την Αϊντχόφεν για τον Ολυμπιακό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 από την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία αλλά προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι Πειραιώτες παρότι ξεκίνησαν καλά στο παιχνίδι έχοντας την κατοχή και δείχνοντας πως με τον Βαλμπουενά ως μαέστρο θα μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό του ματς. Ωστόσο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να πιέζουν την άμυνα του Ολυμπιακού.

Τα κόρνερ έρχονταν το ένα πίσω από το άλλο για τους Ολλανδούς και οι ερυθρόλευκοι έδειξαν πως δεν αντιδρούν καλά. Στο 23′ τρίτωσε το κακό των κόρνερ και ο Ζάχαβι ερχόμενος από πίσω με μια καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Σα που φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το τέρμα που έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα στο 44′ με μια τρομερή εκτέλεση φάουλ νίκησε εκ νέου τον Πορτογάλου στέλνονται τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αντέδρασε άμεσα και με την έναρξη της επανάληψης πέρασε στο ματς τον Φορτούνη και τον Μασούρα. Στο 50′ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι μετά από σουτ του Καμαρά από κοντά, ενώ στην ίδια φάση ο Λαλά που ερχόταν από πίσω σούταρε στα σώματα. Ο ρυθμός έπεσε απελπιστικά και στο 77′ ο Φορτούνης είχε δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Αϊντχόφεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X