«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αθωωθεί», είπε ο Κούγιας μετά την απολογία του (VIDEO)

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αθωωθεί», είπε ο Κούγιας μετά την απολογία του (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη και ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο σκηνοθέτης-ηθοποιός θα αθωωθεί.

Μαραθώνια ήταν η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη στις Δικαστικές Αρχές, στην οποία δήλωσε αθώος. Μετά την απολογία του σκηνοθέτη, σειρά πήραν οι μάρτυρες υπεράσπισής του, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σκιαγραφήσουν το άλλοθι του σκηνοθέτη, όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας επισήμανε ότι με τα στοιχεία που έχουν προκύψει και βρίσκονται στο υπόμνημα που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, «κατακρημνίζεται οποιαδήποτε αμφιβολία και για τις δύο πράξεις» για τις οποίες κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν στοιχεία, όπως εισιτήρια και κρατήσεις ξενοδοχείων, που μαρτυρούν ότι ο σκηνοθέτης δεν βρισκόταν στο σημείο που τον τοποθετούν. Σχετικά με την πιθανότητα προφυλάκισης του σκηνοθέτη, ο συνήγορός του σημείωσε ότι: «κανείς δεν μπορεί να μπει στην σκέψη των δικαστών και των εισαγγελέων», ωστόσο, όπως είπε, «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα αθωωθεί στο δικαστήριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X