Ολοκληρώθηκε η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη -Ακολουθούν οι μάρτυρες (VIDEO)

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη -Ακολουθούν οι μάρτυρες (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Πέμπτης.

Αυτή την ώρα καταθέτουν οι πέντε μάρτυρες που έχει υποδείξει ο Δημ. Λιγνάδης.

Πριν από λίγο, το κατώφλι του Κτιρίου 9 της Ευελπίδων πέρασαν η πρώην υφυπουργός Παιδείας Ελένη Κούρκουλα -στενή φίλη του Δημήτρη Λιγνάδη-, ο πρώην σύζυγός της και ιδιοκτήτης του Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης, καθώς και ο αδελφός του ηθοποιού, Γιάννης Λιγνάδης.

Η Ελένη Κούρκουλα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης έχουν προταθεί ως μάρτυρες από τον κατηγορούμενο, προκειμένου να καταθέσουν υπέρ του και να στηρίξουν το άλλοθι που προβάλλει η υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη.

Ο σκηνοθέτης υποστηρίζει ότι τον Αύγουστο του 2015 βρισκόταν φιλοξενούμενος στο σπίτι τους στην Ιθάκη και όχι στην Επίδαυρο, όπου σύμφωνα με την κατάθεση μάρτυρα-θύματος ο σκηνοθέτης τον βίασε σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Αφού εξεταστούν οι μάρτυρες, θα ακολουθήσει η διάσκεψη ανακρίτριας-εισαγγελέα, οι οποίοι θα αποφασίσουν εάν ο κατηγορούμενος θα προφυλακιστεί ή εάν θα αφεθεί ελεύθερος.

Απορρίφθηκε το αίτημα για ακύρωση της προδικασίας -To απολογητικό υπόμνημα του Δ. Λιγνάδη

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών απέρριψε την ένσταση περί απόλυτης ακυρότητας της προδικασίας και άναψε το «πράσινο φως» να προχωρήσει η διαδικασία λήψης απολογίας από τον κατηγορούμενο.

Εν τω μεταξύ, στο φως ήρθε το απολογητικό υπόμνημα του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο σκηνοθέτης αρνείται όλες τις κατηγορίες, κάνει λόγο για ψευδείς, κατασκευασμένες μηνύσεις και υποστηρίζει ότι πρόκειται για κατασκευασμένη υπόθεση από δικηγόρους που είναι νομικοί σύμβουλοι του ΣΕΗ, λόγω της αντιπαράθεσης που έχει επί χρόνια, όπως λέει, με πρόσωπα του ΔΣ.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X