Ολιβέιρα: «Ονειρο να ξαναπαίξω στην Εθνική Πορτογαλίας, αλλά δεν είναι απλό»

Ολιβέιρα: «Ονειρο να ξαναπαίξω στην Εθνική Πορτογαλίας, αλλά δεν είναι απλό»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Νέλσον Ολιβέιρα στους συμπατριώτες του για το όνειρό του να επιστρέψει στην Εθνική της χώρας του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το όνειρο του να επιστρέψει στην εθνική Πορτογαλίας μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι SIC της Πορτογαλίας ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο διεθνής άσος της AEK θυμήθηκε το πέρασμα του από την Μπενφίκα, παραδέχτηκε ότι είχε μπροστά του τότε πολύ μεγάλα αστέρια όπως ο Σαβιόλα και ο Καρντόσο κάτι που δεν του επέτρεπε να κάνει ως νεαρός τότε παίκτης το μεγάλο άλμα στην ομάδα της Λισαβόνας.

Ο Πορτογάλος φορ έπλεξε το εγκώμιο του τεχνικού της Σπόρτινγκ Ρούμπεν Αμορίμ ο οποίος έχει φέρει τα «λιοντάρια» στην πρώτη θέση της Πορτογαλίας.  Ευχήθηκε πρόκριση στην αγαπημένη του Μπενφίκα κόντρα στην Άρσεναλ στον αγώνα του Καραϊσκάκη αν αναγνώρισε τις δυσκολίες που έχει η ομάδα στην οποία αναδείχθηκε.

«Προφανώς έχω όνειρο να ξαναπαίξω στην εθνική Πορτογαλίας αλλά αυτό δεν είναι κάτι το απλό. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και εγώ θα πρέπει να παίζω και να σκοράρω ώστε να πείσω την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας ότι έχω θέση στην αποστολή. Πρέπει να δουλέψω πολύ για να τα καταφέρω», τόνισε ο Ολιβέιρα ο όποιος μπορεί να έχει θέση στο ρόστερ μία εκ των τριών μεγάλων της Πορτογαλίας δηλαδή της Πόρτο, της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ με βάση τις εμφανίσεις και τα όσα έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια εκτός Πορτογαλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X