Σοκ με Μορέιρα στην ΑΕΚ, νοκ άουτ για τη συνέχεια!

Σοκ με Μορέιρα στην ΑΕΚ, νοκ άουτ για τη συνέχεια!
Photo Credits: INTIME

Πρόβλημα με τον Γιανίκ Μορέιρα στην ΑΕΚ

Οι ατυχίες και οι τραυματισμοί δεν αφήνουν σε ησυχία την ΑΕΚ, καθώς ο Γιανίκ Μορέιρα τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός μάχης για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Τα προβλήματα δεν λείπουν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η Ένωση ετοιμάζεται για την επανέναρξη της σεζόν, με «μάχες» σε Ελλάδα και Ευρώπη, όμως σε αυτή την προσπάθεια ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα υπολογίζει στον Γιανίκ Μορέιρα, για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Ο σέντερ από την Ανγκόλα υπέστη  ρήξη πολλαπλών συνδέσμων δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης και τέθηκε νοκ άουτ μέχρι νεοτέρας. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται να απουσιάσει από τις δραστηριότητες της ομάδας για πάνω από ένα μήνα, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τα παιχνίδια της φάσης των 16 του BCL κατά τον μήνα Μάρτιο.

Η κατάστασή του θα παρακολουθείται καθημερινά, όμως είναι δεδομένο πως η απουσία του από τα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ δημιουργεί σημαντικό κενό στην φροντ λάιν, καθώς ο Έλληνας κόουτς της Ένωσης θα χάσει έναν από τους πιο αξιόπιστους σκόρερ του κοντά στο καλάθι.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X