Η Λίβερπουλ έχει την πρωτιά στους τραυματισμούς (ΦΩΤΟ)

Η Λίβερπουλ έχει την πρωτιά στους τραυματισμούς (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως ο Γιούργκεν Κλοπ και οι υπόλοιποι παίκτες της Λίβερπουλ φαντάζονταν εντελώς διαφορετικά τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, η ατυχία τους… χτύπησε την πόρτα. Κι αυτό διότι η ομάδα από τις αρχές της σεζόν έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς, με σημαντικότερο όλων αυτόν του Φαν Νταίκ, με αποτέλεσμα στα τελευταία παιχνίδια να αγωνίζεται με στόπερ ανάγκης.

Δεν είναι όμως μόνο ο τραυματισμός του Ολλανδού αμυντικού, καθώς ακόμη 17 ποδοσφαιριστές των «Reds» αναγκάστηκαν να παραμείνουν στα «πιτς» εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετώπιζαν. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως και οι 18 ποδοσφαιριστές που έχουν απουσιάσει λόγω τραυματισμού, έχουν χάσει στο σύνολο 155 παιχνίδια!

Μετά τον Φαν Ντάικ αυτός που έχει χάσει τα περισσότερα ματς (20) είναι ο Τζο Γκόμες (18), ο Τζόελ Μάτιπ (16) και ο Ναμπί Κεϊτά (15), ενώ την πεντάδα συμπληρώνει ο Κώστας Τσιμίκας (13). Οσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος η Έβερτον έχει «χάσει» 20 π​αίκτες οι οποίοι έχουν απουσιάσει από 106 παιχνίδια, ενώ ακολουθούν Λέτσερ (96 ματς), Μάντσεστερ Σίτι (93 ματς) και Άρσεναλ (91 ματς).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X