Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Σένκεφελντ, δύσκολα με ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Σένκεφελντ, δύσκολα με ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Αγωνία για Μπαρτ Σένκεφελντ στον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και όλα έδειχναν πως ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα προλάβει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, τελικά ο Ολλανδός αμυντικός ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα και θα δοκιμάσει να μπει αύριο προκειμένου να είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής. Ωστόσο ο Λάζλο Μπόλονι προβληματίζεται, μιας και ο Σένκεφελντ έχει χάσει προπονήσεις.

Την ίδια ώρα ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης και αναμένεται να είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής. Από ‘κει και πέρα ατομικό έκανε ο Σανκαρέ και δεν υπολογίζεται για την ΑΕΚ, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για τον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κατοχής μπάλας, τακτικής αλλά και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X