Γκουαρντιόλα: «Νικάμε λόγω των χρημάτων»

Γκουαρντιόλα: «Νικάμε λόγω των χρημάτων»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε εκτός έδρας 2-0 τη Γκλάντμπαχ, κάνοντας ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Champions League. Παράλληλα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έφτασε τις 19 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ως το προς σερί νικών, ο Γκουαρδιόλα έδωσε μια μάλλον σαρκαστική απάντηση: «Έχουμε πολλά χρήματα για να αποκτάμε απίστευτους παίκτες. Νικάμε λόγω των χρημάτων. Χωρίς καλούς και ποιοτικούς παίκτες δεν θα μπορούσαμε να το καταφέρουμε».

Στη συνέχεια δήλωσε πως πολλοί θεωρούν την Σίτι φαβορί για το Champions League, αλλά εκείνος μάλλον θεωρεί πιθανότερη νικήτρια την Μπάγερν Μονάχου: «Όταν βλέπω την Μπάγερν Μονάχου, δε νομίζω ότι εμείς είμαστε το φαβορί. Αν ο κόσμος μας θεωρεί φαβορί, πρέπει να το αποδεχτούμε, αλλά είμαστε μία ομάδα που έχει πάει μόλις μία φορά στα ημιτελικά στην ιστορία. Εντάξει, το λένε και πρέπει να το δεχτούμε. Ο στόχος μου είναι η Γουέστ Χαμ, που είναι η επόμενη αντίπαλος σε λίγες μέρες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X