Νέο ράπισμα από την ΑΕΚ στον Κούγια -Απορρίφθηκε ακόμα μια αγωγή του, πληρώνει και τα...ρέστα

Νέο ράπισμα από την ΑΕΚ στον Κούγια -Απορρίφθηκε ακόμα μια αγωγή του, πληρώνει και τα...ρέστα
Photo Credits: INTIME

Δικαστική νίκη της ΑΕΚ επί του Αλέξη Κούγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κέρδισε μία ακόμα δικαστική διαμάχη με τον Αλέξη Κούγια.

Καθώς ενημερώθηκε για την εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης που είχε με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Λάρισας στις 15 Οκτωβρίου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Η αγωγή που είχε κάνει ο Αλέξης Κούγιας στην ΠΑΕ ΑΕΚ και σε όλα τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ για την ανακοίνωση με την οποία η Ενωση είχε απαντήσει στη δήλωσή του που είχε χαρακτηρίσει «μαϊμού» το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ΑΕΚ το 2018, απορρίφθηκε.

Μία ανακοίνωση την οποία είχε χαρακτηρίσει ως συκοφαντική στο πρόσωπό του…

Η αγωγή του μάλιστα απορρίφτηκε και για τον τυπικό λόγο ότι δεν είχε στείλει εξώδικο ως όφειλε προς την ιστοσελίδα www.aekfc.gr που είχε αναρτήσει τη σχετική ανακοίνωση

Η αγωγή κρίθηκε ως απαράδεκτη λόγω της μη τήρησης της παρ. 5 του Ν. 1178/1981 όπως ισχύει μετά την αντικατάστασή της από το άρθρο 37 παρ. 2 του Ν 4356/2015. Την ένσταση της ακυρότητας είχε καταθέσει η δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ στην εκδίκαση κ. Ελλη Ρίζου.

Η αγωγή του κ. Αλέξη Κούγια απορρίφτηκε και το δικαστήριο καταδίκασε τον ενάγοντα στα δικαστικά έξοδα των εναγόμενων που τα υπολογίζει στα 1.100 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X