Τρομερό: Ξέχασαν 15 γάζες μέσα σε σώμα ασθενούς! (VIDEO)

Τρομερό: Ξέχασαν 15 γάζες μέσα σε σώμα ασθενούς! (VIDEO)

Απιστευτη καταγγελία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ένοιωσα ότι κινδύνευσε η ζωή μου.. προπαντός όταν είδα ότι δεν μπορούσα να περπατήσω» λέει η Ροδάνθη Κασσωτάκη στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

Ούτε μια ούτε δύο… αλλά συνολικά 15 γάζες ξέχασαν οι γιατροί μέσα στο σώμα της Ροδάνθης Κασσοτάκη, έπειτα ένα χειρουργείο ρουτίνας

Τον περασμένο Αύγουστο η 49χρονη υπεβλήθη σε επέμβαση γυναικολογικού χαραχτήρα, ωστόσο η ζωή της όπως δηλώνει, κινδύνευσε από ιατρική αμέλεια.

«Οι εξετάσεις δεν μπορούσαν να δείξουν το ξένο σώμα, δεν ξέραμε ακριβώς τι είχα μέσα μου, τα μικρόβια είχαν πιάσει το πόδι μου, το χέρι μου, δεν μπορούσα καν να περπατήσω και εκεί θεώρησε ότι ήταν σκόπιμο να μπω για επέμβαση» αναφέρει η ίδια.

Επι πέντε μήνες η γυναίκα υπέφερε από αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα ενώ ο γιατρός που την είχε χειρουργήσει της συνιστούσε απλά να πάρει αντιβίωση.

«Έχοντας παραμείνει γάζες για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στην κοιλιακή χώρα έχουν διαλύσει σε μικρά κομματάκια με αποτέλεσμα να μην τα αφαιρέσει η δεύτερη επέμβαση που έκανα τον Ιανουάριο, βγήκαν μόνο τα χοντρά κομμάτια. Αναμένω τις εξετάσεις να δω τι μικρόβια έχουν δημιουργηθεί και τι ζημιά έχει γίνει πάλι» περιγράφει η ασθενής.

Μετά την περιπέτεια της υγείας της κατέθεσε μήνυση εις βάρος του μαιευτήρα-γυναικολόγου αλλά και κάθε άλλου υπευθύνου.

«Θεωρούμε ότι έχει διαπραχθεί το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια» λέει ο δικηγόρος Ζαχαρίας Λιπαράκης.

«Ο μόνος λόγος που είμαι εδώ και κάνω την καταγγελία είναι για να μην περάσει άλλη γυναίκα αυτά που πέρασα εγώ τους τελευταίους 6 μήνες» δηλώνει η γυναίκα.

Μετά την μήνυση της 49χρονης, η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Δείτε όσα είπε: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X