Στα τάρταρα ο Κούγιας-Έχασε (0-1) από την Λαμία μέσα στη Λάρισα! (VIDEO)

Στα τάρταρα ο Κούγιας-Έχασε (0-1) από την Λαμία μέσα στη Λάρισα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

«Βουλιάζει» η Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λάρισα έχασε και από τη Λαμία με 0-1 και πλέον βλέπει την υπόθεση σωτηρία να δυσκολεύει… πολύ.

Η ομάδα του Αλέξη Κούγια ηττήθηκε εντός έδρας και βρίσκεται στην τελευταία θέση στο -7 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό.

Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες και αυτό σήμαινε ότι δύσκολα θα βλέπαμε καλό θέαμα. Οι γηπεδούχοι είχαν διάφορα προβλήματα, οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα και αφού πρώτα έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μπα, άνοιξαν το σκορ στο 41′: Σέντρα του Μαρτίνεθ, κεφαλιά του Αραμπούλι και 0-1.

Ο ίδιος παίκτης είχε πολύ καλή ευκαιρία στο 49′ για δεύτερο γκολ αλλά την έχανε και στη συνέχεια ήρθε και η αντίδραση της ΑΕΛ, η οποία βελτιώθηκε σε σχέση με το α’ μέρος και πλησίασε στην ισοφάριση με τον Μουκάντζο. Δεν την πέτυχε όμως και στη συνέχεια η Λαμία διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση και κράτησε το 0-1 ως το τέλος, πράγμα που σημαίνει ότι πήγε στο +8 από την ουραγό ΑΕΛ.

Η οποία, με τη σειρά της, είναι όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό στη Super League 2…

ΑΕΛ: Νάγκι, Ζίζιτς, Χουσίνο, Μιχαήλ, Καρανίκας (46′ Νικολιάς), Γκράουρ Κολομπίνο (89′ Σπαρβα), Στίφλερ (63′ Ντουρμισάι), Μπεν Χατίρα, Ακούνια, Μουκαντζό (76′ Πινακάς).

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπα (69′ Γκαζαριάν), Καραμάνος (88′ Μπιάρνασον), Ντέλετιτς, Αραμπούλι.

Δείτε φάσεις και γκολ: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X