ΑΕΚ: Ο ρόλος του Αλεξίου μετά την αποχώρηση Λυσάνδρου

ΑΕΚ: Ο ρόλος του Αλεξίου μετά την αποχώρηση Λυσάνδρου
Photo Credits: INTIME

Ερχονται αρκετές αλλαγές στις τάξεις της ΠΑΕ ΑΕΚ και ο ρόλος του Αλέξη Αλεξίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αποχώρηση του Μηνά Λυσάνδρου από την ΑΕΚ θα φέρει αρκετές αλλαγές στις τάξεις της Ενωσης.

Ενα σοβαρό ενδεχόμενο είναι και η αναβάθμιση του Αλέξη Αλεξίου, πέρα της σημαντικής παρουσίας του μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Αντώνη Παυλάκη ως… μεταγραφή από την Αegean. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες τα τελευταία χρόνια στην ΠΑΕ. Και τώρα ο Μελισσανίδης κρίνει προς θα είναι προς όφελος της ομάδας να αναλάβει και άλλες, περισσότερες και πιο σημαντικές.

Και θεωρεί ότι ο Αλεξίου (νυν β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ) είναι ικανός για να ανταποκριθεί. Συνέβαλε στις εκκαθαρίσεις των προηγούμενων ΠΑΕ και ΚΑΕ και στη δημιουργία των νέων φορέων, από τα τέλη Μαΐου 2014 προεδρεύει του Αθλητικού Σωματείου, ενώ είναι Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΕΚ. Και δεν αποκλείεται να αναλάβει την εκπροσώπηση της ΠΑΕ σε Super League, ΕΠΟ και διάφορους ποδοσφαιρικούς φορείς, ενώ έχει γνώσεις και εμπειρία γύρω από το αθλητικό δίκαιο.

Πάντως, πολύ σύντομα ο κ.Αλεξίου θα αποχωρήσει από την προεδρία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, εκεί όπου πάει για πρόεδρος ο Σταμάτης Παπασταμάτης, ο επενδυτής της ομάδας χάντμπολ που έχει αλλάξει επίπεδο το σωματείο και θέλει να συνεχίσει για να ανεβάσει όλα τα τμήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X