Το μέλλον της ΑΕΚ: Τι έδειξαν οι μικροί στην Εθνική Νέων

Το μέλλον της ΑΕΚ: Τι έδειξαν οι μικροί στην Εθνική Νέων
Photo Credits: INTIME

Κορομηλάς, Κοσίδης, Θεοχάρης, Μαντζουρανάκης και Κάτσικας έπαιξαν στην Εθνική Νέων και έδειξαν... πολλά!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φέτος σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, άρχισε -έστω και σταδιακά- να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά.

Ο Μάριο Μιτάι, ο Θεοδόσης Μαχαίρας και ο Ζίγκα Λάτσι είναι αδιαμφισβήτητα από τα κέρδη της σεζόν ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στη πορεία.

Αυτή η εξέλιξη έκανε τους κιτρινόμαυρους να κοιτάξουν βαθιά στα… σπλάχνα τους. Ετσι, επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν οι Μιχάλης Κοσίδης, Γιώργος Θεοχάρης, Γιάννης Κορομηλάς, Γιώργος Μαντζουρανάκης και ο Στέφανος Κάτσικας.

Το enwsi.gr… έψαξε και έμαθε για τις επιδόσεις τους στον Αγιο Κοσμά. Ο Κοσίδης έχει το… πακέτο για να ξεχωρίσει και το έκανε ως επιθετικός (ευχέρεια στο σκοράρισμα, ύψος και δυνατό κορμί), ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε ο Κορομηλάς. Δυνατός σε ότι αφορά ταχυδύναμη και αντοχή, ξεχώρισε με την τεχνική και τα γκολ του στο δίτερμα και δείχνει να αποτελεί το next big thing της ΑΕΚ. Καλή εικόνα είχε και ο Θεοχάρης με επεμβάσεις και ρεφλέξ.

Και αν για τον Κοσίδη και τον Θεοχάρη έχουν γραφτεί αρκετά πράγματα, πάμε στους υπόλοιπους τρεις.

Γιάννης Κορομηλάς: Τεχνίτης μεσοεπιθετικός με αριστερό πόδι και καλή τεχνική κατάρτιση, που θυμίζει αρκετά δεκάρι. Εξαιρετικές επαφές με την μπάλα και ποδοσφαιρική ευφυΐα. Καλείται ο 19χρονος να δυναμώσει περισσότερο το κορμί του και και να βάλει θράσος στο παιχνίδι του. Στην ΑΕΚ από… μωρό και οπαδός της, κοντεύει 10ετία στις Ακαδημίες, πέρυσι βασικός στην Κ19.

Γιώργος Μαντζουρανάκης: Αριστερό μπακ, έχει καλές σέντρες, καλά χτυπήματα και γενικότερα για την ηλικία του είναι σε καλό επίπεδο. Σε συνδυασμό πάντα με καλές σωματικές ικανότητες αφού είναι ταχυδυναμικός. Έχει ακόμη πολλή δουλειά για να ξεχωρίσει.

Στέφανος Κάτσικας: Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, το δυνατό του σημείο είναι τα σωματοδομικά του χαρακτηριστικά και η μεγάλη αντοχή να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά. Είναι ένα από τα παιδιά που μπορούν να κληθούν στην πρώτη ομάδα και να δείξουν αν μπορούν να σταθούν.

Καλή εικόνα στην Εθνική Νέων είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού λόγω… ρυθμού από προπονήσεις, ενώ στην ΑΕΚ έχουν σταματήσει εδώ και πολλούς μήνες οι προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Και παρόλα αυτά οι «κιτρινόμαυροι» άφησαν καλές εντυπώσεις στον Αγιο Κοσμά.

Πάντως, αναμένεται σύντομα να κληθούν κάποια από τα παιδιά της Κ19 να ανέβουν στην πρώτη ομάδα και να πάρουν το… δρόμο που ακολούθησαν Θεοχάρης, Μιτάι και Κοσίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X