ΑΕΚ: Ποιος είναι ο Παυλάκης

ΑΕΚ: Ποιος είναι ο Παυλάκης
Photo Credits: INTIME

Το προφίλ του Αντώνη Παυλάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μηνάς Λυσάνδρου αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την ΑΕΚ. Μετά τη χθεσινή του συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έκανε δεκτή την παραίτησή του, οριστικοποιήθηκε η αποχώρησή του από την θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου.

Ποιο είναι το μέλλον όμως στη διεύθυνση της ΠΑΕ; Ενα πρόσωπο σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επόμενη μέρα της αποχώρησης του Μηνά Λυσάνδρου, είτε βραχυπρόθεσμα, είτε και μακροπρόθεσμα, ανάλογα με τις αποφάσεις Μελισσανίδη στο μέλλον, είναι ο Αντώνης Παυλάκης. Γεννημένος στην Νέα Χαλκηδόνα και μεγαλωμένος στην Νέα Φιλαδέλφεια, είναι επί σειρά ετών στέλεχος σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες και τα τελευταία εννιά, στον όμιλο της Aegean. Με τομέα ευθύνης την Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Έχει παρουσία και στην ΠΑΕ ΑΕΚ εδώ και καιρό, κι εκτιμάται πως τουλάχιστον σε πρώτη φάση, ο Αντώνης Παυλάκης θα έχει κομβικό ρόλο στο «τρέξιμο» της ΠΑΕ. Εκτός από το ότι είναι εντός ΑΕΚ εδώ κι αρκετό καιρό, έχει και ποδοσφαιρικό παρελθόν, αφού από τα εφηβικά του χρόνια, υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X