Κατσίβελης: «Να διεκδικήσουμε όσα μπορούμε με την ΑΕΚ!»

Κατσίβελης: «Να διεκδικήσουμε όσα μπορούμε με την ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Κατσίβελης, μίλησε στην εκπομπή Cover Page του OVERFM με αφορμή τις εμφανίσεις της εθνικής Ελλάδας στα “παράθυρα” του προ ολυμπιακό τουρνουά.

Για τη νοοτροπία της εθνικής ομάδας:

«Αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι δεν της αρέσει η ήττα και ότι ψάχνει πάντα τον τρόπο να πάρει τη νίκη. Το ότι βρισκόμαστε στην εθνική ανδρών οποιαδήποτε και αν είναι αυτή είναι υψίστη τιμή. Όλα τα παιδιά το αντιμετωπίζουμε με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και τα αποτελέσματα είναι θετικά. Όχι μόνο σε αυτό το παράθυρο άλλα σε πολλά έχουμε καταφέρει να πάρουμε προκρίσεις».

Για το πως αντιμετωπίζει την παρουσία του στην εθνική:

«Πάντα υπάρχει στο μυαλό σου να πάρεις και μια θέση στην ομάδα που θα κατεβεί στο τουρνουά. Είμαι πάντα διαθέσιμος να βοηθήσω την ομάδα. Είτε είναι τα παράθυρα είτε με αξιώσουν να βοηθήσω σε κάποιο τουρνουά. Κάθε φορά που με καλούνε στην εθνική θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για την φετινή ομάδα της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ έμπειρη και ανταγωνιστική ομάδα. Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα στην αρχή της σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη και είναι λογικό να μην είσαι φορμαρισμένος 8-9 μήνες. Αυτή τη στιγμή πρέπει να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Ειδικά σε μια τόσο έμπειρη ομάδα οι ήττες λειτουργούν με τον παράγοντα του μαθήματος».

Για την προσθήκη του Χεζόνια στον Παναθηναϊκό:

«Ο Χεζόνια είναι ένας πάρα πολύ ταλαντούχος παίκτης, εμείς όμως βλέπουμε ένα βήμα τη φορά για να φτάσουμε στους στόχους μας».

Για το πως είναι να είσαι αθλητής στην εποχή του κορωνοϊού:

«Δεν είναι εύκολο αυτό που συμβαίνει. Είναι κάτι πρωτόγνωρο άλλα είμαστε σε εισαγωγικά από τους τυχερούς της πανδημίας, καθώς μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε. Το θέμα είναι να το χαρούμε και να μην επηρεαζόμαστε. Είναι κάπως αγχωτικό όλο αυτό. Ζούμε έξι μήνες με αυτήν την καθημερινότητα με τα τεστ και το έχουμε συνηθίσει. Όταν ακούς ότι υπάρχει κάποιο κρούσμα σε αντίπαλη ομάδα σίγουρα έχεις στο πίσω μέρος τους μυαλού σου ένα άγχος».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X