Champions League, με στοιχηματική... τρέλα!

Champions League, με στοιχηματική... τρέλα!

Η δυάδα του Stoiximaview για τους σημερινούς αγώνες του Champions League...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το stoiximaview.gr προτείνει για το σημερινό δελτίο στο στοίχημα τους δύο αγώνες της βραδιάς στη διοργάνωση του Champions League!

Γκλάντμπαχ-Σίτι (22.00): Πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων. Θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη. Σε τρομερή κατάσταση η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να βγάλει… σκούπα και στην Ευρώπη. Η Γκλάντμπαχ περνάει περίοδο κρίσης και αυτή τη στιγμή είναι εκτός ευρωπαϊκής ζώνης στη Γερμανία.

Γκλάντμπαχ-Σίτι (22.00): Το ένα show διαδέχεται το άλλο. Η Σίτι έχει φτάσει στο σημείο να κάνει… παρέλαση στην Αγγλία! Ανέτρεψε τα πάντα στο πρωτάθλημα και με ένα εκπληκτικό σερί με 13 νίκες και εξωφρενικό συντελεστή τερμάτων 32-3 έχει πλέον και διαφορά ασφαλείας 10 βαθμών από τη 2η θέση. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι στα καλύτερά της. Η επιθετική άμυνα κάνει δουλειά και δεν είναι λίγα τα ματς που τα περνάει παίζοντας μόνο στην περιοχή του αντιπάλου. Για τον Καταλανό είναι πολύ καλά και τα νέα από το ιατρικό δελτίο καθώς επέστρεψαν και οι Αγκουέρο και Ντε Μπρόινε, συνεπώς μόνο ο Άκε παραμένει στα πιτς.

Γκλάντμπαχ-Σίτι (22.00): Ό,τι έκανε-έκανε; Για να δούμε! Μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα στη χρονιά και την πρόκριση στον όμιλο με Ρεάλ, Σαχτάρ και Ίντερ η Γκλάντμπαχ δείχνει πως δεν είναι καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη στη Bundesliga και τα πουλάρια υποχώρησαν στην 8η θέση της βαθμολογίας. Τον τελευταίο μήνα αδυνατούν να ανεβάσουν ρυθμό πράγμα που ενδεχομένως να αποδίδεται στις πολλές δυνάμεις που χρειάστηκε να ξοδέψουν στο πρώτο μισό της σεζόν. Η έλλειψη ενθουσιασμού εξηγείται και από την κατάσταση με τον Μάρκο Ρόσε που όπως φαίνεται δεν θα συνεχίσει το καλοκαίρι στον πάγκο. Το θετικό για τον Γερμανό είναι πως δεν έχει ουσιαστικά προβλήματα ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τους Άγγλους.

Γκλάντμπαχ-Σίτι (22.00): Αυτή την περίοδο η Σίτι δεν παίζεται. Το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι της! Στην κατάσταση που βρίσκεται καμία ομάδα δεν δείχνει ικανή να την κοντράρει. Πόσω μάλλον η Γκλάντμπαχ που δίνει το πρώτο παιχνίδι σε μία πολύ άσχημη περίοδο. Περιμένοντας την ομάδα του Γκουαρντιόλα να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό πάμε στοίχημα με το Να Σκοράρει η Σίτυ και στα δύο Ημίχρονα στο 1.87.

Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης: Με τόσες απουσίες, παίζουμε το 2.30!

Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Σε ένα τρελό ματς, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-2 επί της Νάπολι την Κυριακή και να διατηρηθεί κοντά στην τριάδα της βαθμολογίας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε γκολ στο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο… άνοιξαν οι ουρανοί. Προηγήθηκε στο 52′, ήρθε άμεσα η ισοφάριση, αλλά το ήθελε περισσότερο και με δύο απανωτά γκολ στο 64′ και στο 71′ πήρε εκ νέου σημαντικό προβάδισμα. Στο 75′ πέτυχε αυτογκόλ, αλλά δεν πρόλαβε να αγχωθεί, καθώς το «καθάρισε» στο 79′. Ήταν η 3η διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει πανέτοιμη να υποδεχθεί την Ρεάλ.

 

Βρέθηκε τους «16» της διοργάνωσης, όταν τερμάτισε στη 2η θέση του 4ου ομίλου, πίσω από την Λίβερπουλ. «Θέλουμε να πάμε στην Μαδρίτη και να έχουμε ελπίδες πρόκρισης», τα λόγια του κόουτς Γκασπερίνι, που δεν έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες για το μεγάλο παιχνίδι.

Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Παρότι είναι λαβωμένη από πάρα πολλές απουσίες, έχει βγάλει τον χαρακτήρα της πρωταθλήτριας και μετράει τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Στο πιο πρόσφατο, πήγε στην έδρα της Βαγιαδολίδ και πέρασε δύσκολα με 1-0. Ένα γκολ του Κασεμίρο στο 65′ ήταν αυτό που έκανε την διαφορά και εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες της Ατλέτικο, καθώς μείωσε στους 3 βαθμούς από την κορυφή. Βέβαια, έχει ένα ματς περισσότερο, αλλά έχει μπει γερά στο κόλπο του τίτλου.

«Η Αταλάντα είναι επιθετική ομάδα, αλλά δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία. Παίζουμε παντού για τη νίκη», τα λόγια του Ζιντάν. O «Ζιζού» δεν μπορεί να υπολογίζει συνολικά σε εννιά παίκτες, οι οποίοι είναι οι: Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Οντριοθόλα, Μιλιτάο, Αζάρ, Ροντρίγκο, Βαλβέρδε και Μπενζεμά. Σημαντικότατες απουσίες όλες τους. Πήρε έξι παίκτες από την ομάδα Νέων στο Μπέργκαμο.

Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Η Αταλάντα έχει σημαδέψει από καιρό αυτό το ματς και θα αναζητήσει σκορ που θα της επιτρέψει να ελπίζει στη ρεβάνς. Θέλει να εκμεταλλευτεί τις πολλές και σημαντικές απουσίες της Ρεάλ, αλλά δύσκολα θα βγει στο… ξέφωτο να επιτεθεί. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει τόσο πολύ. Η Ρεάλ από την πλευρά της με τόσες απουσίες, δεν μπορεί να κάνει το παιχνίδι της, αλλά έχει «βαριά» φανέλα. Είναι δύσκολο ματς, αλλά θα στηρίξω την έδρα της Αταλάντα, καθώς μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση της Ρεάλ. Πάμε στοίχημα με τον άσο στο 2.30! Μην ξεχνάτε ότι στην εκπομπή, δόθηκε το Over 1.5 γκολ Αταλάντα στο 1.95.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X