Ο... ύπουλος Σουάρες τσίμπησε τον Ρούντιγκερ για να του κλέψει τη μπάλα (VIDEO)

Ο... ύπουλος Σουάρες τσίμπησε τον Ρούντιγκερ για να του κλέψει τη μπάλα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λουίς Σουάρες και Αντόνιο Ρούντιγκερ είχαν έναν έντονο διάλογο λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο κάποιος από τους δύο να τιμωρείται από τον ρέφερι Φέλιξ Μπριχ.

O Λουίς Σουάρες «μονομαχούσε» με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ατλέτικο με την Τσέλσι, όταν θέλοντας να κλέψει την μπάλα από τον αντίπαλό του αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μία περίεργη μέθοδο… Να τον τσιμπήσει.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός των «ροχιμπλάνκος», μπορεί να μην δάγκωσε τον αντίπαλό του αυτή τη φορά, ωστόσο προσπάθησε με έναν περίεργο τρόπο να βγει κερδισμένος από μια μονομαχία, με τον κεντρικό αμυντικό της Τσέλσι. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε καθώς ο Γερμανός στόπερ των «μπλε» χρησιμοποίησε σωστά το κορμί του και δεν επέτρεψε στον Σουάρες να γίνει αποδέκτης της μπάλας.

Ωστόσο, η ένταση και τα «γαλλικά» μεταξύ των δύο δεν έλειψαν. Ο Ρούντιγκερ ζήτησε τα… ρέστα από τον Σουάρες γι’ αυτή την απερίσκεπτη ενέργεια, με τον επιθετικό της Ατλέτικο να τον σπρώχνει. Τελικά, μετά τη βοήθεια του Μπριχ τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X