Πήγαν να πλακωθούν στο ξύλο στο MasterChef: «Τι έρχεσαι κοντά μου, να πουλήσεις μαγκιά;» (VIDEO)

Πήγαν να πλακωθούν στο ξύλο στο MasterChef: «Τι έρχεσαι κοντά μου, να πουλήσεις μαγκιά;» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμός με την επιστροφή του Γιάννη στο σπίτι του MasterChef, καθώς ο Πάνος και ο Στέφανος κόντεψαν να έρθουν στα χέρια.

Ροντέο έγινε το σπίτι του MasterChef, όταν ξεκαθάρισε το ποιος θα αποχωρήσει μετά την χθεσινή δοκιμασία, καθώς ο Πάνος και ο Στέφανος έφτασαν ήρθαν τετ-α-τετ και κόντεψαν να έρθουν στα χέρια.

Κωστής, Ιωάννης, Κωνσταντίνα, Μαρία και Στέφανος βρέθηκαν ενώπιον των κριτών στο πιάτο αντιγραφής, με τον τελευταίο να αποθεώνεται για το αποτέλεσμα που παρουσίασε και να παραμένει στο παιχνίδι. Το ίδιο ίσχυσε για τον Κωστή και την Κωνσταντίνα, με αποτέλεσμα να μείνουν στο τέλος ο Ιωάννης και η Μαρία, η οποία τελικά αποχώρησε.

Η δοκιμασία αποχώρησης

Από την παραγωγή όμως αποφασίστηκε να επιστρέψει η Μαρία στο σπίτι για να μαζέψει τα πράγματά της, κάτι που έδωσε λάθος εντύπωση στους παίκτες που νόμιζαν οτι ο έφευγε ο Γιάννης.

Έτσι, όταν τους ανακοινώθηκε οτι τελικά θα μείνει, υπήρξε μεγάλη απογοήτευση, όπως μπορείτε να δείτε και στο video, με τον Πάνο να αφήνει πάνω στο τραπέζι της κουζίνας τρία μπουκάλια ξύδι και να φωνάζει: «Ξύδι, παιδιά έχει μέσα ξύδι», με αποτέλεσμα η Λία να του πει πως η κόρη της που είναι 4 ετών είναι πιο ώριμη από εκείνον.

Κάπου εκεί δημιουργήθηκε ένταση με τον Στέφανο, με την ένταση να ανεβαίνει και να έχουμε θερμό τετ-α-τετ. Ένα τετ-α-τετ που παραλίγο να ξεφύγει τελείως, καθώς λίγο έλειψε να παίξουν ξύλο όπως μπορείτε να δείτε στο video…

«Είμαι σε κάποια μέσα στην κουζίνα και ακούω τον Ράπτη να φωνάζει “τι λέει χαρήκατε και μετά σας την έφερε”, κάτι τέτοιο άκουσα. Τρελαίνομαι. Να θα χαιρόμουν. Τι πρόβλημα υπάρχει δικηγόρος τους είσαι;», είπε στην κάμερα ο Στέφανος, ενώ από την πλευρά του ο Πάνος δήλωσε: «Είπα κάποια πράγματα πάνω στον θυμό μου στην κάμερα, για τα οποία δεν μετανιώνω. Είπα στην Λία, ξύδι, ξύδι, πετάχτηκε και ο Στέφανος σαν τσουσούνι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X