Τουράεβ: «Δεν θέλαμε για αντίπαλο την ΑΕΚ»

Τουράεβ: «Δεν θέλαμε για αντίπαλο την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο αριστερός ίντερ της Νέβα εμφανίστηκε προβληματισμένος για την κλήρωση με την ΑΕΚ και το ταξίδι στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αριστερός ίντερ της Νέβα Πάβελ Τουράεβ μίλησε για την κλήρωση με την ΑΕΚ τονίζοντας πως ήταν μια από τις ομάδες που δεν ήθελε για αντίπαλο.

Συγκεκριμένα μιλώντας στη σελίδα της ομάδας του στo Facebook ο παίκτης των Ρώσων σχολίασε: Πριν την κλήρωση, δεν ήθελα πραγματικά να πέσουμε με ομάδες από Σουηδία, Ελλάδα ή Σλοβενία, και στο τέλος πήραμε μία από αυτές. Γνωρίσαμε τον ελληνικό σύλλογο την περασμένη σεζόν, αλλά η ΑΕΚ είναι εντελώς διαφορετικό επίπεδο, και δεν θα στεκόμουν στην εμπειρία μας για να βγάλω γενικότερα συμπεράσματα για το ελληνικό χάντμπολ, ειδικά στον επόμενο αντίπαλο μας που υπάρχουν και πολλοί ξένοι στο ρόστερ της. Φυσικά θα προτιμούσαμε και ένα πιο κοντινό ταξίδι. Τώρα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να φτάσουμε  και φυσικά το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ. Για αυτό θα πρέπει να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στην έδρα μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X