Οριστικό: Τέλος από την ΑΕΚ ο Μηνάς Λυσάνδρου!

Οριστικό: Τέλος από την ΑΕΚ ο Μηνάς Λυσάνδρου!
Photo Credits: INTIME

Ο Μηνάς Λυσάνδρου συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, έκανε δεκτή σήμερα την παραίτηση του Μηνά Λυσάνδρου.

Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης η συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνά Λυσάνδρου, με θέμα την υποβολή παραίτησης του 41χρονου Κύπριου παράγοντα.

Η συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον Λυσάνδρου να επαναλαμβάνει τη θέση του πως εκτιμά ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Αλλωστε έχει παραιτηθεί εδώ και περίπου 1-1,5 μήνα από την εταιρία.

Από την πλευρά του ο κ. Μελισσανίδης έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Λυσάνδρου, ο οποίος προς το παρόν και για εύλογο χρονικό διάστημα παραμένει στη θέση του μέχρι να οριστικοποιηθούν οι τρέχουσες εκκρεμότητες στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, αλλά και για η προετοιμασία της επόμενης μέρας στο κλαμπ με τη διαδοχή του.

Μένει μέχρι Μάρτιο ο Λυσάνδρου

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα υπάρξουν όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η θητεία του Μηνά Λυσάνδρου στην ΠΑΕ, που προς το παρόν θα παραμείνει στη θέση του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η θητεία του τυπικά τελειώνει στα τέλη Μαρτίου.

Μην ξεχνάμε πάντως, όπως σας έχουμε αναφέρει από το enwsi.gr, πως αναμένεται το προσεχές καλοκαίρι να γίνουν σημαντικές αλλαγές στην ΠΑΕ ΑΕΚ και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Κάτι το οποίο έχει αποφασίσει ο ίδιος ο Μελισσανίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X