«Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»: Εγκρίθηκαν 14 εκατ.ευρώ για τα εσωτερικά έργα!

«Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»: Εγκρίθηκαν 14 εκατ.ευρώ για τα εσωτερικά έργα!
Photo Credits: INTIME

Μπήκε ένα ακόμα λιθαράκι για την ολοκλήρωση της «Αγιάς Σοφίας-OPAP ARENA»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα μετράμε για την ολοκλήρωση της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP ARENΑ».

Ενα ακόμα λιθαράκι μπήκε για την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, καθώς εγκρίθηκε το εναπομείναν κονδύλι από την Περιφέρεια Αττικής, με το οποίο ολοκληρώνονται τα έργα εντός της «Αγιάς Σοφιάς».

Πρόκειται για ένα ποσό περίπου 14 εκατ. ευρώ, το οποίο είχε μείνει από τη συνολική χρηματοδότηση των 20 εκατ. λόγω των μειοδοτικών διαγωνισμών σε άλλα έργα.

Με αυτό το ποσό θα ολοκληρωθούν οι εργασίες εσωτερικά, τα υδραυλικά, τα ηλεκτρικά κτλ.

Από τη στιγμή μάλιστα που το έργο του Μουσείο θα χρηματοδοτηθεί από τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, το μόνο κονδύλι που μένει είναι για τα υποστηρικτικά έργα του γηπέδου.

Και αυτή η υπόθεση όμως αναμένεται να τελειώσει άμεσα, καθώς είναι ένα θέμα το οποίο τρέχει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, που θα πάρει το ποσό.

Η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής

Την Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Ερασιτεχνικού Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως» για την υλοποίηση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ» συνολικού προϋπολογισμού 14.221.205.86€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας εισήγησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X