ΑΕΚ: Μπήκε ο Μαχαίρας- Χωρίς οκτώ η προπόνηση στα Σπάτα!

ΑΕΚ: Ο μπασκετμπολίστας (!) Μαχαίρας
Photo Credits: INTIME

Μετ' εμποδίων η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα και ξεκίνησαν την προετοιμασία για το κυριακάτικο (19:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Τα προβλήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι πολλά και σήμερα αυξήθηκαν μετά τους τραυματισμούς των Νέλσον Ολιβέιρα και Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, οι οποίοι υπέστησαν θλάσεις.

Εκτός προπόνησης ήταν και οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αντρέ Σιμόες, Μιχάλης Μπακάκης και ο Γιάννης Σαρδέλης, που έχει υποστεί μια κάκωση στους αριστερούς οπίσθιους μηριαίους και έκαναν θεραπεία. Ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθήσαν οι Γεβγιέν Σάκχοφ και Κώστας Γαλανόπουλος. Ο Ουκρανός μέσος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Το μοναδικό ευχάριστο της ημέρας είναι ότι ο Θεοδόσης Μαχαίρας προπονήθηκε κανονικά και φυσικά υπολογίζεται για την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X