Δημητρούλιας: «Δεν κοιμήθηκα όλη την εβδομάδα, αξίζαμε αυτή την πρόκριση»

Εικόνες από τον αγώνα CSM-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε στην «Ώρα» για το πως προετοίμασε την ομάδα του για την επική ανατροπή με την CSM

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ξέσπασμα του μετά το τέλος του αγώνα με την CSM κουβαλούσε την ένταση και την πίεση όχι μόνο των 60 τελευταίων λεπτών αλλά την δουλειά όλης της εβδομάδας που προηγήθηκε.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας κατέβασε στο παιχνίδι μια ομάδα που ήταν έτοιμη να δώσει εξετάσεις και τις πέρασε με παραπάνω από άριστα. Ο ίδιος διάβασε εξαιρετικά το παιχνίδι των αντιπάλων και δεν άφησε λεπτό στους παίκτες του να πιστέψουν πως αυτή η «μάχη» είναι χαμένη, παρά την διαφορά των πέντε γκολ που έπρεπε να καλύψου. Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στην «Ώρα» για το πως διαχειρίστηκε η ομάδα του την αναμέτρηση, τι ήταν αυτό που έλεγε συνεχώς στους παίκτες του κατά την διάρκεια του αγώνα και παραδέχτηκε πως δεν κοιμήθηκε καθόλου την τελευταία εβδομάδα: «Δουλέψαμε πάρα πολύ το ματς, για μένα ήταν μια εβδομάδα που δεν κοιμήθηκα καθόλου στην κυριολεξία. Είπαμε πως το πρώτο ματς θα είναι οδηγός μας για την πρόκριση. Έπρεπε να το διαβάσουμε πάρα πολύ καλά. Στο μυαλό μου είχα ότι το παιχνίδι είχε πολλές πιθανότητες για να γίνει θρίλερ και έπρεπε εμείς από τον πάγκο να έχουμε καθαρό μυαλό. Για αυτό το έζησα με πολύ ηρεμία και έζησα την ένταση του αγώνα περισσότερο βλέποντας το στο βίντεο μετά».

«Έλεγα συνεχώς στους παίκτες μου, πόσα γκολ χρειαζόμαστε»

Για το αν πέρασε κάποια στιγμή από το μυαλό του πως η διαφορά του πρώτου αγώνα ήταν απαγορευτική ήταν ξεκάθαρος: «Σε καμία περίπτωση δεν πέρασε από το μυαλό ότι δεν μπορούμε να γυρίσουμε. Αν συνέβαινε αυτό τα πάντα θα είχαν τελειώσει. Το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν να παρατηρήσουμε καλά τον αντίπαλο. Και τα άλλα θα έρθουν, η διαφορά θα ερχόταν δεν υπήρχε περίπτωση» ανέφερε ενώ σε ερώτηση για το αν χρειάζεται διαφορετική διαχείριση του ματς όταν κυνηγάς το σκορ και διαφορετική όταν καλείσαι να κρατήσεις την διαφορά ο προπονητής της ΑΕΚ επισήμανε: «Ένα +5 στο χάντμπολ  μοιάζει με ένα 2-0 στο ποδόσφαιρο. Χρειάζεται μια ιδιαίτερη διαχείριση. Αν η ομάδα κάνει κοιλιά να το υπενθυμίσουμε συνεχώς. Και αυτό έκανε όταν μας έφτασαν στα δύο γκολ. Δεν είναι συνηθισμένο η διαχείριση σκορ, χάνεται εύκολα η συγκέντρωση. Αυτό που έλεγα συνεχώς στους παίκτες μου είναι να τους υπενθυμίζω πόσα γκολ χρειαζόμαστε».

Όσο για την πρώτη αντίδραση μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Δημητρούλιας τόνισε: «Θυμάμαι μόνο ότι ήρθε ο Μπάμπης Δομπρής και με πήρε αγκαλιά και είπαμε απλά ότι το αξίζαμε. Το τελευταίο σουτ ήταν ρουλέτα, θα μπορούσε να μπει αυτό το γκολ, θα μπορούσε και όχι. Όμως όλα πήγαν όπως έπρεπε γιατί το αξίζει η ομάδα για αυτή την προσπάθεια».

«Δεν υπάρχει ανώτερη ομάδα από μας»

Σήμερα το μεσημέρι η ΑΕΚ θα μάθει τον επόμενο αντίπαλο της στην Ευρώπη με τον Δημήτρη Δημητρούλια. Ο ίδιος σχολίασε παράλληλα πως όλες οι ομάδες που έφτασαν μέχρι εδώ είναι άξιες ωστόσο καμία δεν είναι ανώτερη από την ΑΕΚ: «Όλες οι ομάδες που έφτασαν μέχρι εδώ είναι άξιες. Δεν θεωρώ πως υπάρχει ομάδα ανώτερη από μας. Η Σουηδική είναι δυνατή ομάδα αλλά ίσως και να μας ταιριάζει αυτό, η Σλοβένικη είναι ομάδα που παίζει έξυπνο χάντμπολ. Οι Ρώσοι είναι πάντα υπολογίσιμοι. Με όποιον και να κληρωθούμε, τρομακτικής σημασίας έχει να ξεκινήσουμε αγώνες και φιλικά».

«Μεγάλο ρόλο η απραγία αλλά δεν ήθελα να το περάσω στους παίκτες μου»

Σε λίγες ημέρες το πρωτάθλημα χάντμπολ φαίνεται πως ξεκινάει και πάλι μετά από τέσσερις μήνες. Η απραξία αυτή λίγο έλειψε να στοιχίσει ακριβά στην ΑΕΚ καθώς όπως τόνισε και ο Δημήτρης Δημητρούλιας όσο και να μην ήθελε να το περάσει στους παίκτες του η αγωνιστική απραγία έπαιξε σημαντικό ρόλο: «Έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτή η απραγία. Δεν έχει καμία σχέση το πως θα ήμασταν αν είχαμε αγώνες και πως ήμασταν τώρα. Δεν ήθελα να το περάσω στους παίκτες μου ή τους πιέσω αλλά μέσα μου το ήξερα. Είμαστε η μόνη χώρα μαζί με το Βέλγιο όπου η κατάσταση είναι χειρότερη που δεν έχουμε πρωτάθλημα. Εύχομαι τώρα να ξεκινήσει και φυσικά να ολοκληρωθεί κανονικά στο γήπεδο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X