«Πολύ πιθανό να κληθεί στην Εθνική Ουκρανίας ο Νταντσένκο»

Ο Ολεγκ Νταντσένσκο βρίσκεται στο... μπλοκάκι του Αντρέι Σεφτσένκο για την Εθνική Ουκρανίας

Ο Ολεγκ Νταντσένκο βρίσκεται στη λίστα του Αντρέι Σεβτσένσκο για να κληθεί στην Εθνική Ουκρανίας, όπως αναφέρει ΜΜΕ της χώρας του δεξιού μπακ της ΑΕΚ.

Το δημοσίευμα της ουκρανικής αθλητικής ιστοσελίδας «sport.ua» αναφέρει:

«Ο δημοσιογράφος ποδοσφαίρου Ιγκόρ Τσίγκανικ είπε ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας, Αντρεϊ Σεβτσένκο μπορεί να καλέσει έναν ποδοσφαιριστή που έχει παίξει στη Ρωσία τα τελευταία χρόνια:

«Είναι πολύ πιθανό ο Ολέγκ Νταντσένκο από την ΑΕΚ να κληθεί για τους επόμενους αγώνες της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας. Μετακόμισε σε μια ελληνική ομάδα και έχει ένα όνειρο να μπει στην εθνική ομάδα. Ξέρω ότι τώρα οι προπονητές της εθνικής ομάδας μελετούν προσεκτικά τα ζητήματα αυτά, παρακολουθώντας την απόδοσή του και την εμφάνισή του. Είναι πολύ πιθανό ότι ο Ολεγκ Νταντσένκο να είναι στη λίστα των παικτών που ο Αντρεϊ Σεβτσένκο θα ζητήσει για τους επόμενους προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 εναντίον της Γαλλίας, του Καζακστάν και της Φινλανδίας».

Θα υπενθυμίσουμε, ο Ολεγκ Νταντσένκο από το 2017 έως το 2020 έπαιξε στη Ρωσία για τα κλαμπ Ανζί, Γενισέι, Ρούμπιν Καζάν, Ούφα και τον Ιανουάριο του 2021, μετακόμισε στην ΑΕΚ, όπου ήδη παίζουν οι Ουκρανοί Γεβγιέν Σάκχοφ και ο Ντμίτρο Τσίγκρινσκι. Ο Νταντσένκο έχει ήδη κληθεί στην εθνική ομάδα της Ουκρανίας, αλλά δεν έπαιξε ποτέ σε επίσημους αγώνες»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X