ΑΕΚ: Αρνητική η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ να πουλήσει το υπόλοιπο 40% του Λιβάι Γκαρσία

Οχι ρε ΑΕΚ, ισοπαλία-δώρο (2-2) στον ΠΑΟΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να αγοράσει και το υπόλοιπο ποσοστό των δικαιωμάτων του Λιβάι Γκαρσία, αλλά η Μπεϊτάρ δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει τη δεδομένη στιγμή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία κάνει τη διαφορά για την ΑΕΚ πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η πρόθεση της ΠΑΕ να αγοράσει το υπόλοιπο 40% των δικαιωμάτων του (είχε αποκτήσει το καλοκαίρι το 60% για 2,2 εκατ. ευρώ) είναι δεδομένη, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», ο ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Μοσέ Χογκ, παρότι διατηρεί άριστες σχέσεις με την «Ένωση», δεν ενδιαφέρεται στην παρούσα φάση να πουλήσει τα υπόλοιπα δικαιώματα του 23χρονου εξτρέμ.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι εκτιμά ότι έχει πολύ περισσότερα να κερδίσει περιμένοντας πιθανή μεταπώληση του Λιβάι Γκαρσία, από ό,τι πουλώντας το υπόλοιπο 40% στην ΑΕΚ.

Η χρηματιστηριακή αξία του Λιβάι Γκαρσία είναι σε διαρκή άνοδο και ήδη αρκετές ομάδες παρακολουθούν την πορεία του στην «Ένωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X