Γκολ από όλη την Ευρώπη (VIDEO)

Γκολ από όλη την Ευρώπη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ανετα η Σεβίλλη, δύσκολα η Πόρτο, στο φινάλε η Πάλας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εύκολο αποδείχθηκε το έργο της Σεβίλλης στην έδρα της Οσασούνα, καθώς επιβλήθηκε 2-0, δείχνοντας ότι συνέρχεται μετά την ήττα από την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σκόρερ για την ομάδα του Λοπετέγι, που ανέβηκε στην τρίτη θέση πάνω από την Μπαρτσελόνα ήταν οι Ντιέγκο Κάρλος (19’) και Ντε Γιονγκ (49’).

Στην Πορτογαλία, τα… χρειάστηκε, αλλά τελικά πήρε τη νίκη η Πόρτο στην έδρα της Μαρίτιμο, επικρατώντας 2-1 με πρωταγωνιστή τον γιο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, Φραντσίσκο. Το σκορ άνοιξε ο Ουρίμπε στο 14’, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν άμεσα με τον Αντράντε (18’). Αφού η Μαρίτιμο έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να σοκάρει τους «δράκους», στο 90’ ο Κονσεϊσάο κέρδισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Οτάβιο, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Στην Πρέμιερ της Αγγλίας, στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 25η αγωνιστική: Μπράιτον-Κρίσταλ Πάλας 1-2 (55’ Φέλτμαν – 28’ Ματετά, 95’ Μπεντέκε)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από όλα τα μεγάλα ματς της ημέρας:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X