Handball Premier: Σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Μόγια: «Να βελτιώσουμε κι άλλο την εικόνα μας»
Photo Credits: INTIME

Τι ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη σημερινή τηλεδιάσκεψη με την ΟΧΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη σύσκεψη με τα σωματεία πραγματοποίησε σήμερα η ΟΧΕ όπου αποφασίστηκε και επίσημα η επανέναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο αθλητικός διευθυντής, Στάθης Παπαχαρτοφύλης ξεκαθαρίζοντας φυσικά και την θέση της ομάδας που είναι η επιστροφή των ομάδων στην αγωνιστική δράση και η ολοκλήρωση των διοργανώσεων στο γήπεδο. Αντίθετα στον Ολυμπιακό δεν φαίνεται πως έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν. Ο εκπρόσωπος της ομάδας του Πειραιά πέταξε μάλιστα και την «βόμβα» τονίζοντας πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην κατέβουν να αγωνιστούν και θα το ξέρουν μέχρι την Τετάρτη. Ο Ολυμπιακός προχώρησε όλο αυτό το διάστημα στην αποδέσμευση όλων των πρωτοκλασάτων παικτών του με τους ανθρώπους του μάλιστα να τονίζουν πως αυτή είναι στο πλαίσιο της νοοτροπίας του για την ανάδειξη νέων ταλέντων. Τώρα που τελικά ξεκινάει το πρωτάθλημα φαίνεται πως αλλάζουν πάλι τακτική.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X