ΑΕΚ: Εφτασε τους 16 διαφορετικούς σκόρερ φέτος! (VIDEO)

ΑΕΚ: Εφτασε τους 16 διαφορετικούς σκόρερ φέτος! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το ξεχωριστό γκολ του Νταμιάν Σιμάνσκι και οι σκόρερ φέτος για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την καλύτερη επίδοσή του στο σκοράρισμα ισοφάρισε ο Νταμιάν Σιμάνσκι, με τα δύο γκολ που πέτυχε στο ματς της ΑΕΚ εναντίον του Αστέρα Τρίπολης (2-2).

Το ξεχωριστό ρεκόρ του Νταμιάν Σιμάνσκι

Ο Πολωνός έφτασε τα 4 γκολ στην εφετινή σεζόν με την ΑΕΚ και χρειάζεται ακόμα ένα για να ξεπεράσει την ίδια επίδοση που είχε σε δύο διαδοχικές περιόδους με τη Βίσλα Πλοκ. Το 2017/18 είχε τέσσερα γκολ στο πολωνικό πρωτάθλημα και το 2018/19 τέσσερα συνολικά (2 στο πρωτάθλημα, 2 στο κύπελλο). Εφέτος με την ΑΕΚ σκόραρε στο ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα και στη συνέχεια εναντίον της ΑΕΛ και του Αστέρα στη Super League. Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που πετυχαίνει «brace», όχι όμως και η πρώτη που σκοράρει σε δύο διαδοχικά ματς.

Αντίστοιχο επίτευγμα είχε στη 19η και την 20η αγωνιστική του πολωνικού πρωταθλήματος και μάλιστα με απίστευτες ομοιότητες σε σχέση με τους πρόσφατους αγώνες στην ΑΕΚ. Τον Δεκέμβριο του 2017 σκόραρε σε εκτός έδρας νίκη της Βίσλα Πλοκ (1-0) επί της Βίσλα Κρακοβίας, ενώ την μία εβδομάδα αργότερα σε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Σαντέτσια. Μία εκτός έδρας νίκη και ένα 2-2 εντός, ακριβώς δηλαδή ό,τι έκανε η ΑΕΚ στους τελευταίους δύο αγώνες της στη Super League.

 

Οι σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Στο μεταξύ ο «Δικέφαλος» έχει ήδη φτάσει τους 15 διαφορετικούς σκόρερ στη Super League και 16 συνολικά. Πρώτοι σκόρερ είναι ο Ανσαριφάρντ και ο Ολιβέιρα με εννέα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ακολουθεί ο Τάνκοβιτς με 6, ο Λιβάγια με 5, ο Γκαρσία και ο Σιμάνσκι με 4. Από τρία έχουν οι Σιμόες, Σάκχοφ, Μάνταλος, Γαλανόπουλος και από ένα οι Αλμπάνης, Κρίστιτσιτς, Νεντελτσεάρου, Μαχαίρας, Βασιλαντωνόπουλος και ο Μπράιτ Ενομπακάρε που ήδη αποτελεί παρελθόν. Από τους 16, ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος είναι ο μόνος που δεν έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα, καθώς το μοναδικό γκολ του σημειώθηκε εναντίον της Μπράγκα στο Europa League.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X