Μυλωνάς στο enwsi.gr: «Δείξαμε ότι είμαστε φτιαγμένοι για μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία»

Εικόνες από το ΑΕΚ-CSM Βουκουρεστίου
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Μυλωνάς ήταν κορυφαίος της ΑΕΚ στην πρόκριση επί της CSM πετυχαίνοντας και το τελευταίο καθοριστικό γκολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν ο άνθρωπος που με το τελευταίο γκολ του σχεδόν στην εκπνοή έδωσε στην ΑΕΚ τη νίκη και την διαφορά που χρειαζόταν για να ολοκληρώσει την μεγάλη ανατροπή επί της CSM Βουκουρεστίου.

Ο λόγος για τον Χριστόδουλο Μυλωνά ο οποίος ήταν και πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ καθώς με τα εννέα τέρματα που πέτυχε συνολικά οδήγησε την ομάδα του στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Μυλωνάς πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του και μιλώντας στο enwsi.gr σχολίασε το πως διαχειρίστηκε η ομάδα του την αναμέτρηση: «Ήταν το κρισιμότερο παιχνίδι μέχρι το επόμενο για αυτή τη χρόνια. Παίζαμε με ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και βρισκόμασταν ήδη με 5 γκολ πίσω από τον πρώτο αγώνα. Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι αρχικά και ύστερα να πάρουμε την διαφορά που θα μας έδινε την πρόκριση. Καταφέραμε από το πρώτο ημίχρονο να έχουμε μια πολύ καλή διαφορά (5 γκολ) πράγμα που μας έδιωξε το όποιο άγχος είχαμε πριν από την έναρξη. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η CSM Βουκουρεστίου κατάφερε να μειώσει στα 2 γκολ ασκώντας μας ακόμα μεγαλύτερη πίεση. Παρόλα αυτά καταφέραμε να το διαχειριστούμε και εν τέλη να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση για τους «8» του θεσμού. Αυτή η ομάδα χτίστηκε έτσι ώστε να κάνει μια μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία και το απέδειξε σήμερα. Τα συναισθήματα που σου γεννούν τέτοιες νίκες στον αθλητισμό είναι μοναδικές. Πανηγυρίσαμε παθιασμένα αν και μας έλειπε πολύ ο κόσμος μας».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X