
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την συνεργασία του με τον Κρις Μίντλετον και την απόδοση του δεύτερου στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Σακραμέντο Κινγκς.
Τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους σημείωσαν οι Μπακς που επικράτησαν στο Μιλγουόκι του Σακραμέντο με 128-115. Τα «ελάφια» βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 18-13, που τους φέρνει στην τρίτη θέση της Ανατολής πίσω από Φιλαδέλφεια (20-11) και Μπρούκλιν (20-12). Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (38 πόντους, 18 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 33 λεπτά συμμετοχής) αναφέρθηκε στην απόδοση του Κρις Μίντλετον (32 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 μπλοκ) λέγοντας τα εξής:
«Με τον Κρις το κάνουμε όλο αυτό μαζί για περίπου οκτώ χρόνια. Είναι κάτι που γνωρίζουμε καλά. Ξέρουμε πως να συνεργαστούμε και να βάλουμε δύσκολα στους αντιπάλους. Εγώ προσωπικά μετά από τόσα χρόνια ξέρω πότε νιώθει καλά και τότε είναι που πρέπει να απομακρυνθείς από μπροστά του. Όλο αυτό κάνουμε αυτό από την πρώτη μέρα. Όσο για εμένα, το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και ειδικά τις βολές μου. Εμπιστεύομαι την τεχνική μου. Σήμερα νομίζω ότι πήρα όλα τα σφυρίγματα που άξιζα. Νιώθω πολύ καλά».

Μίλτος Τεντόγλου: «Δίνω μεγάλο σεβασμό στον Μοντλέρ»

ΑΕΚ: Μίλησαν απόψε Μελισσανίδης-Χιμένεθ!

Κώστας Δόξας: Αποχώρησε από το Your Face Sounds Familiar μετά τις καταγγελίες (VIDEO)

Σκόραρε ο Μπότος

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 94-79 τον Ερυθρό Αστέρα (VIDEO)