«Έχουν μιλήσει ήδη με τον Αγουέρο Ίντερ και Γιουβέντους»

Η Premier League μοίρασε 2.5 δις λίρες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε επικοινωνία με τον Σέρχιο Αγουέρο ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι φέρονται να έχουν έρθει ενόψει της νέας σεζόν Ίντερ και Γιουβέντους.

Παρελθόν όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Σίτι ο Σέρχιο Αγουέρο. Η εξέλιξη αυτή έχει σαν συνέπεια να έχουν αρχίσει οι φήμες, σχετικά με τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Σύμφωνα με την έγκυρη εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης «El Chiringuito», ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αργεντινού σέντερ φορ έχουν εκφράσει ομάδες από την Ιταλία. Ο λόγος για τις Ίντερ και Γιουβέντους. Ωστόσο δεν είναι οι μόνες, καθώς στο παιχνίδι για την απόκτηση του παίκτη βρίσκονται μεταξύ άλλων η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Μοναδική διαφορά των «νερατζούρι» και «μπιανκονέρι», σε σχέση με τους Καταλανούς και τους Παριζιάνους είναι το ότι έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τον μάνατζερ του παίκτη, για το αν αυτός θα ενδιαφερόταν να αγωνιστεί στην Serie A.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X