Στοίχημα με άρωμα Πορτογαλίας και Ιταλίας

Στοίχημα με άρωμα Πορτογαλίας και Ιταλίας

Η δυάδα του Stoiximaview για το σημερινό μας δελτίο...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυαδούλα προτείνει για σήμερα το stoiximaview.gr και συγκεκριμένα αγώνες από Πορτογαλία και Ιταλία. Το ματς της Πόρτο εκτός έδρας απέναντι στη Μαρίτιμο και αναμέτρηση από την τρίτη κατηγορία της Ιταλίας και συγκεκριμένα τον αγώνα Τσεζένα-Κάρπι.

Primeira Liga, Μαρίτιμο-Πόρτο, (21:00): Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο κατήφορος της Μαρίτιμο. Μετά την ήττα με 2-1 από την Τοντέλα, έφτασε τις πέντε συνεχόμενες, με αποτέλεσμα να παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας. Ο Μίλτον Μέντες παραμένει για την ώρα στη θέση του, αλλά τίποτε δεν μπορεί πλέον να αποκλειστεί, προκειμένου να υπάρξει ένα ηλεκτροσόκ στην ομάδα. Οι νίκες της Ζιλ Βιθέντε (20/2) και Μποαβίστα (19/2) την έριξαν στην προτελευταία θέση, όντας μόλις στο +2 από την ουραγό Φαμαλικάο. Έχει απολογισμό 5-5-12 με 18-28 γκολ.

Primeira Liga, Μαρίτιμο-Πόρτο, (21:00): Με φόρα από τη νίκη με 2-1 επί της Γιουβέντους στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Champions League, ταξίδεψε η Πόρτο. Υπάρχει ικανοποίηση στις τάξεις των «δράκων» και θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη, αν είχε αποφευχθεί το γκολ των «μπιανκονέρι» στο 82’. Στο πρωτάθλημα, μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να συνηθίζει στην ιδέα ότι θα παραδώσει τα σκήπτρα, αφού βρίσκεται στο -13 από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η οποία έχει ένα ματς περισσότερο.

Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο με τις τρεις σερί ισοπαλίες έχασε την επαφή της με την κορυφή και μόνο αν… αυτοκτονήσουν τα «λιοντάρια» θα χάσουν τον φετινό τίτλο. Αν εξαιρεθεί αυτή με τη Μπράγκα, αυτές απέναντι σε Μπελενένσες και Μποαβίστα, ήταν εκτός προγράμματος και «πόνεσαν» περισσότερο. Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, έχει 41β. με απολογισμό 12-5-2 και 43-21 τέρματα.

Μπορεί η Πόρτο να μην «πατάει» καλά το τελευταίο διάστημα, αλλά η διαφορά της από τη Μαρίτιμο είναι χαοτική. Αλλά το 1.30-1.35 που κυμαίνεται η τιμή του διπλού, δεν αξίζει για το στοίχημα μου. Όμως, με έναν συνδυασμό με κόρνερ, θα… νοστιμίσει η ιστορία. Οι γηπεδούχοι έχουν μέσο όρο 8.60 ανά παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι έχουν 8.90! Χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο, πάμε στοίχημα με ένα combo «2 και over 7,5 κόρνερ» στο άκρως ικανοποιητικό 1.93.

Τσεζένα-Κάρπι: Ευκαιρία είναι…

Serie C’, Τσεζένα-Κάρπι (22:00): Το παιχνίδι, για την ακρίβεια, αφορά τον δεύτερο όμιλο και δείχνει να έχει φαβορί. Δεν «λέει» αυτό τα πάντα για το στοίχημα. Επίσης, να σημειώσουμε πως στον πρώτο γύρο η Κάρπι πήρε σημαντική νίκη με 2-0. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν λίγο πιο μπροστά την Τσεζένα.

Επιστροφή στις νίκες είχαμε για την Τσεζένα που νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Φάνο. Είχαν προηγηθεί δύο σερί ήττες από Τριεστίνα (2-1) και Βίρτους Εντέλα (3-1). Είναι και οι μοναδικές της σε 14 ματς με απολογισμό 8-4-2! Βρίσκεται στην 9η θέση με 38 βαθμούς, έχοντας 11-5-6 και 34-24 γκολ. Στην έδρα της, δεν είναι τόσο αξιόπιστη, έχοντας 3-3-4 και 13-13 γκολ!

Την ίδια ώρα, η Κάρπι είναι κάτω από τη μέση της βαθμολογίας με βασικό της στόχο να μη μπλέξει. Έχει 29 βαθμούς με 7-8-10 και 30-42 γκολ και εκτός έδρας έχει 2-2-8 και 11-30 γκολ. Δεν πατάει καλά, έχει μείνει με 2 βαθμούς και χωρίς νίκη για πέντε ματς και έχει συνολικά 2 σε 17! Αν δεν αλλάξει άμεσα εικόνα, θα μπλέξει για τα καλά. Για την ιστορία, τελευταία της ματς είναι το 000 με τη Σούντιρολ και το 3-3 με την Αρέτσο. Επίσης, οι δύο νίκες της είναι εντός με 2-0 επί της Μάντοβα και με 4-2 επί της Ραβένα.

Serie C’, Τσεζένα-Κάρπι (22:00): Είναι μία καλή ευκαιρία να συνέλθει λίγο στην έδρα της η Τσεζένα, απέναντι στην Κάρπι που δεν πατάει καλά εδώ και καιρό. Πάμε στοίχημα με τον «άσο» που τον βρίσκουμε σε αξιόλογη απόδοση, στο 1,85 για την ακρίβεια.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X