
Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία έκανε εκτενή αναφορά στην μεγάλη ανατροπή της ΑΕΚ
Αίσθηση σε όλη την Ευρώπη έκανε η μεγάλη ανατροπή της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ και η πρόκριση επί της CSM Βουκουρεστίου.
Όπως αναφέρει το σάιτ της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας «Η ΑΕΚ έκανε μεγάλη ανατροπή στην έδρα της. Η ΑΕΚ χρειαζόταν μια μεγάλη ανατροπή για να πάρει την πρόκριση και το έκανε. Στα τελευταία 17 δευτερόλεπτα ο Χριστόδουλος Μυλωνάς με το έβδομο γκολ του έδωσε τη νίκη και το εισιτήριο στην ομάδα του για τα ημιτελικά της διοργάνωσης».
Παράλληλα το άρθρο κάνει μνεία και στην εξαιρετική απόδοση του Τόμας Μπάουερ ο οποίος είχε 20 σωτήριες αποκρούσεις σε 48 συνολικά σουτ που δέχτηκε προς την εστία του.

Ιντερ-Αταλάντα: Σκρίνιαρ και 1-0! (VIDEO)

Νιόπλιας: «Ο ΟΦΗ είναι από τις καλύτερες ομάδες» (VIDEO)

Κυρανάκης: Εδωσε τα προσωπικά στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε και ψάχνει δικαιολογίες ότι δεν είναι απλός πολίτης (VIDEO)

Χτυπάει τετράδα η Τσέλσι, 2-0 την Εβερτον (VIDEO)

Οι αγαπημένες των αντρών: Αυτές είναι οι δύο θεές που μπαίνουν στη «Φάρμα» μετά την πρεμιέρα! (ΦΩΤΟ)