Δημητρούλιας: «Τεράστια πρόκριση που μας ανοίγει τον δρόμο για τον τελικό»

Εικόνες από τον αγώνα CSM-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για τον σημερινό θρίαμβο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανευτυχής για την τεράστια πρόκριση και την προσπάθεια της ομάδας του εμφανίστηκε ο Δημήτρης Δημητρούλιας. Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πως πίστευε στις δυνατότητες των παικτών του ωστόσο σε περίπτωση που η ομάδα δεν κατάφερνε να περάσει στην επόμενη φάση θα ήταν αποκλειστικά λόγω της πολύμηνης αγωνιστικής απραξίας.

«Αυτό που είχα πει στον πρόεδρο μας είναι πως θα γίνει ένα ματς με γερά νεύρα και όταν βγούμε από αυτό η ομάδα θα έχει ψηλώσει πέντε πόντους. Κάναμε μια τεράστια πρόκριση από αυτές που είχε χρόνια να κάνει ελληνική ομάδα απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Μας ανοίγει τον δρόμο για να διεκδικήσουμε τον τίτλο αλλά ξέρουμε ότι αυτό θα είναι δύσκολο και πιθανόν να βρούμε πιο δύσκολους αντιπάλους στο δρόμο μας. Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί σήμερα ήμασταν μια πολύ διαφορετική ομάδα κυρίως πνευματικά, παίξαμε όλοι για όλους, αφήσαμε τον εγωισμό και αν δεν είχαμε περάσει σήεμρα πρώτα από όλα θα οφειλόταν στην απραξία αυτών των μηνών. Δεν ήθελα να το πω στα παιδιά αλλά φάνηκε πόσο πολύ το θέλαμε. Τα παιδιά ήταν συγκινητικά και η πρόκριση αξίζει σε αυτούς και στον κύριο Παπασταμάτη. Δεν θα σταματήσω να μιλάω για τον κορυφαίο παράγοντα που έχει περάσει από το άθλημα μας».

Όσο για το αν έχει κάποια προτίμηση για την κλήρωση της Τρίτης σχολίασε: «Καμία απολύτως, συνήθως όταν διαλέγουμε κάποια μας τυχαίνει η πιο δύσκολος αντίπαλος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X