Αστον Βίλα-Λέστερ 1-2: Ασταμάτητη, ανέβηκε 2η (VIDEO)

Αστον Βίλα-Λέστερ 1-2: Ασταμάτητη, ανέβηκε 2η (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λέστερ βρίσκεται σε υπέροχη κατάσταση και περνώντας με 1-2 από την Αστον Βίλα, βρέθηκε κάτω μόνο από τη Μάντεστερ Σίτι και στο +6 από την 5η θέση της Premier League.

Μόλις μία ήττα στις 13 τελευταίες αγωνιστικές (7 νίκες) και μία διάθεση να μην τα παρατήσει με τίποτα. Η Λέστερ βρίσκεται σε τροχιά Champions League και κάθε βδομάδα που περνάει το επιβεβαιώνει ακόμα πιο περίτρανα. Αυτή τη φορά πέρασε με 1-2 από την ανταγωνιστική Αστον Βίλα και ανέβηκε στη 2η θέση, στο +6 από την 5η Τσέλσι.

Οι Αλεπούδες έχουν σε εκπληκτική κατάσταση τους Μάντισον (δυστυχώς αποχώρησε τραυματίας) και Μπάρνς. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο 19′ και ο δεύτερος αφού μοίρασε την ασίστ, βρήκε κι εκείνος δίχτυα (23′), έχοντας συμμετοχή σε εννέα γκολ (6 γκολ/ 3 ασίστ) στις 11 τελευταίες αγωνιστικές. Ο Τραορέ (48′) μείωσε, αλλά η Βίλα δεν μπόρεσε να πάρει βαθμό, μένοντας 8η (με δύο ματς λιγότερα όμως).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X