Μίλαν-Ίντερ 0-3: Την... πάτησε και φουλάρει για πρωτάθλημα! (VIDEO)

Μίλαν-Ίντερ 0-3: Την... πάτησε και φουλάρει για πρωτάθλημα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτή η Ίντερ πείθει για Scudetto! Με σούπερ δίδυμο Λαουτάρο (δύο γκολ)-Λουκάκου (γκολ-ασίστ), και εξαιρετικό διάβασμα Κόντε, οι Νερατζούρι σάρωσαν τη Μίλαν (0-3) και προελαύνουν με +4 στην κούρσα του τίτλου.

Είχε το μομέντουμ, είχε την μεταξύ τους παράδοση (δύο ήττες ως φιλοξενούμενη στα τελευταία 10 ματς), μα έχει διαρκώς και τη «στάμπα» του loser στο πετσί της. Αυτή η Ίντερ, όμως, φτιαγμένη στα πρότυπα που ονειρευόταν ο Αντόνιο Κόντε με τη μετακόμισή του στο «Μεάτσα», δείχνει πιο ικανή και πειστική από ποτέ για την επιστροφή στον θρόνο.

Με ουσιαστική και απόλυτα συγκροτημένη εμφάνιση, το δίδυμο των Λουκάκου-Λαουτάρο σε υπέροχο απόγευμα και ανεκτίμητη προσφορά από Πέρισιτς, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Χαντάνοβιτς, η Ίντερ εξέθεσε τη Μίλαν στο Derby Della Madonnina υπ’ αριθμόν 228 (0-3), την άφησε πίσω της στο -4 και φαινομενικά εκτός διεκδίκησης του Scudetto και προελαύνει ως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X