Απόλλων Λάρισας-Χανιά 1-0: Τρίποντο με γκολ του Ομπράντοβιτς (vid)

Απόλλων Λάρισας-Χανιά 1-0: Τρίποντο με γκολ του Ομπράντοβιτς (vid)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκολ του νεοαποκτηθέντα, Νεμάνια Ομπράντοβιτς, ο Απόλλων Λάρισας «ντούμπλαρε» τις φετινές του νίκες, απέναντι στα Χανιά (1-0) και «αναρριχήθηκε» από την ουρά της βαθμολογίας.

Ήρθε, είδε και… σκόραρε το γκολ της νίκης. Ο Νεμάνια Ομπράντοβιτς, ο 32χρονος Σέρβος στράικερ αποτελεί το νέο απόκτημα του Απόλλωνα Λάρισας και στην πρώτη του συμμετοχή κατάφερε να ανοίξει λογαριασμό και να οδηγήσει τους γηπεδούχους στο δεύτερο φετινό τρίποντο.

Η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου επικράτησε των Χανίων με 1-0, χάρη στο γκολ του πολύπειρου φορ (άλλοτε στην Κέρκυρα και τη Λαμία) στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης. Έτσι, διπλασίασε τις φετινές νίκες, αμφότερες στην έδρα της και μπόρεσε να ξεφύγει στο -5 από την τελευταία θέση, πάνω από Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκη προς το παρόν και με ματς λιγότερο από τους Αρτινούς.

Αντίθετα, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ηττήθηκε μετά από τρία παιχνίδια κι έμεινε στους 11 βαθμούς, δύο θέσεις χαμηλότερα από την εξάδα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X