Ιωνικός - Λεβαδειακός 1-1: Ισόπαλο το ντέρμπι με νικητή τον... Εργοτέλη (VIDEO)

Ιωνικός - Λεβαδειακός 1-1: Ισόπαλο το ντέρμπι με νικητή τον... Εργοτέλη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι μεταξύ Ιωνικού και Λεβαδειακού, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 κι έτσι ο Εργοτέλης παραμένει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους και να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες τους. Αυτή που τα κατάφερε πρώτη ήταν η ομάδα του Ιωνικού. Συγκεκριμένα στο 27’ με μια λατινοαμερικάνικη συνεργασία ο Αργεντινός Ρόλε πάσαρε ιδανικά στον Βραζιλιάνο Κάστρο, βγάζοντάς τον τετ-α-τετ κι εκείνος δεν αστόχησε καθώς σκόραρε το 6ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν τέσσερα λεπτά αργότερα, αλλά το σουτ του Μεχία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αναγνωστόπουλου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός έμεινε με παίκτη λιγότερο. Συγκεκριμένα στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μύγας αποβλήθηκε από το παιχνίδι. Ωστόσο, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Νίκας πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους, πήρε την κεφαλιά και πέτυχε το 1-1.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι δύο ομάδες ανέβασαν στροφές αλλά στο τέλος δεν κατάφερε καμία να κατακτήσει την πολυπόθητη νίκη. Κερδισμένος αυτής της αγωνιστικής είναι ο Εργοτέλης καθώς παρέμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον Ιωνικό να τον ακολουθεί με 18 βαθμούς και τον Λεβαδειακό στην τρίτη θέση με 17.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X