Μπαρτσελόνα – Κάντιθ 1-1: Αυτοκτονία και «αντίο» στο πρωτάθλημα (VIDEO)

Μπαρτσελόνα – Κάντιθ 1-1: Αυτοκτονία και «αντίο» στο πρωτάθλημα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκινώντας με την ενδεκάδα που γνώρισε την συντριβή από την Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 με την Κάντιθ και μένει ξεκρέμαστη στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ατλέτικο Μαδρίτης, ούσα στο -8, με τα ίδια ματς.

Η Μπαρτσελόνα μετά την σφαλιάρα από την Παρί Σεν Ζερμέν (1-4), έφαγε μία εξίσου ισχυρή από την μικρούλα Κάντιθ, που ουσιαστικά την βγάζει εκτός τίτλου. Ο απόλυτος μονόλογος της Μπαρτσελόνα μετουσιώθηκε στο 1-0 από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μέσι (31’), όμως κάπου εκεί οι Καταλανοί χαλάρωσαν, πιστεύοντας ότι το ματς έχει τελειώσει.

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η χαλαρή εικόνα στην επανάληψη, όπου οι Καταλανοί έχασαν τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες να τελειώσουν το ματς με τους Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Μέσι να αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Κι ενώ όλα έδειχναν ένα… επαγγελματικό 1-0 ήρθε η καταστροφή.

Ο Λενγκλέ πήγε σαν πρωτάρης στην μπάλα σε μία ακίνδυνη σέντρα, «κλάδεψε» τον αντίπαλο του και ο Αλέις Φερνάντεθ από τα 11 βήματα έκανε το 1-1 (89’), σε μία εντελώς ανέλπιστη εξέλιξη που δείχνει την απόλυτη έλλειψη σοβαρότητας, σταθερότητας και ουσίας από την φετινή Μπαρτσελόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X