Μεσολόγγι: Πληροφορίες για επεισόδιο με πυροβολισμό και τραυματία μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού

Επτά συλλήψεις για επεισόδια στα Εξάρχεια

Πληροφορίες για επεισόδιο μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επεισόδιο μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού φέρεται να έλαβε χώρα στο Μεσολόγγι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το agriniosite.gr η κατάσταση είναι έκρυθμη στο Μεσολόγγι μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και υπάρχει φόβος για συνέχιση των επεισοδίων.

Όλα ξεκίνησαν, χθες τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι, όταν  από αστυνομικούς της μεικτής περιπολίας του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, συνελήφθη ένας άνδρας, διότι ενεργώντας από κοινού με άγνωστο δράστη, αφαίρεσαν από τον αθλητικό σύνδεσμο της ΑΕΚ μια πινακίδα, η οποία βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο σωματείου φιλάθλων, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ

Στη συνέχεια οπαδοί των δύο ομάδων συνέχισαν τους διαπληκτισμούς και μετέβησαν στο Μποχώρι Μεσολογγίου όπου σύμφωνα με την καταγγελία 33χρονου οπαδού φέρεται να δέχθηκε απειλές από 28χρονο οπαδό άλλης ομάδας.

Επίσης σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα ο 28χρονος φέρεται επίσης να πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο τον 33χρονο και οι πληροφορίες λένε πως δεν τραυματίστηκε αφού κατόρθωσε και απέφυγε τα σκάγια. Εν συνεχεία ο  28χρονος  επιβιβάστηκε σε ΙΧ και παρέσυρε τον 33χρονο, ο οποίος χτύπησε στο πόδι, αφού σύρθηκε στο έδαφος για περίπου 10 μέτρα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, με ελαφρύ τραύμα.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Μεσολογγίου είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: agriniosite.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X