ΟΦΗ: Να αποφύγει την αρνητική επίδοση

ΟΦΗ: Να αποφύγει την αρνητική επίδοση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λαμία τον έχει ήδη πλησιάσει επικίνδυνα, ο Παναιτωλικός δεν είναι πολύ μακριά, ενώ ακόμα και η ουραγός ΑΕΛ τσίμπησε χθες έναν πολύτιμο βαθμό. Ο ΟΦΗ κοιτάζει πλέον προς τα κάτω τη βαθμολογία, γι’ αυτό και το θετικό αποτέλεσμα σήμερα στα Ιωάννινα είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο.

Διότι, παρότι κανείς στο Ηράκλειο δεν το έχει παραδεχθεί δημοσίως, στόχος στο υπόλοιπο της χρονιάς είναι μόνο ένας. Η παραμονή στη Super League 1. Οι έξι σερί ήττες μετά το 2-0 επί της Λαμίας στις 7 Ιανουαρίου, έχουν φέρει την ομάδα του Γιώργου Σίμου σε πολύ δύσκολη θέση κι αν δεν πάρει ούτε βαθμό σήμερα κόντρα στον ΠΑΣ, ο κίνδυνος θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος.

Ο ΟΦΗ θέλει να αποφύγει και την κατάρριψη ενός διόλου τιμητικού αρνητικού ρεκόρ, μια και με τις έξι σερί ήττες έχει ισοφαρίσει ήδη τη χειρότερη επίδοσή του στην κορυφαία κατηγορία: Τόσες πολλές είχε μόνο το 1968-69 (στην παρθενική του σεζόν) και το 2014-15 (στα έξι τελευταία ματς που έδωσε, πριν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα λόγω χρεωκοπίας)!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X