ΑΕΚ: Καμία νίκη εντός κόντρα στους πρώτους έξι! (VIDEO)

ΑΕΚ: Καμία νίκη εντός κόντρα στους πρώτους έξι! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ νίκησε μόνο έναν εντός από την πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φετινή ΑΕΚ είναι ικανή για όλα.

Καταρρίπτει το ένα μετά το άλλο τα αρνητικά ρεκόρ. Βασικό πρόβλημα η άμυνα της. Σε τρεις αγωνιστικές ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του φετινού πρωταθλήματος. Αμέσως μετά θα αρχίσει η διαδικασία των play off. Η ΑΕΚ θα είναι παρούσα και φέτος σε αυτή. Το πρωτάθλημα έχει χαθεί. Η διαφορά από τον πρωτοπόρο ολυμπιακό είναι τεράστια και μοιάζει απίθανο να καλυφθεί στα 13 παιχνίδια που υπολείπονται.

Είναι όμως χαρακτηριστικό και συνάμα απογοητευτικό αν υπολογίσει κανείς τα αποτελέσματα της ΑΕΚ κόντρα στους αντιπάλους της από την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Απέναντι δηλαδή στις ομάδες με τις οποίες αναμετρηθεί και πάλι στα πλέι οφ. Υπολείπεται μόνο το αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην λεωφόρο. Συνολικά η ΑΕΚ δεν νίκησε κανέναν εντός έδρας και μόνο Άρη και Αστέρα εκτός έδρας. Συνολικά σε εννέα αγώνες κόντρα σε Ολυμπιακό, Άρη ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Αστέρα έχει δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Από αυτά τα 9 ματς δεν δέχθηκε γκολ μόνο στο εκτός έδρας 1-0 επί του Αρη. Στα υπόλοιπα οκτώ έχει παθητικό 14 τερμάτων. Σχεδόν δυο ανά αγώνα.

Ομάδα – Εντός – Εκτός

1. Ολυμπιακός: (1-1) / (0-3)
3. Αρης:  (0-2) / (1-0)
4. ΠΑΟΚ:  (1-1) / (2-2)
5. ΠΑΟ: (1-2) / –
6. Αστέρας: (2-2) / (2-1)

Ειδικά εντός έδρας τα πράγματα γίνονται χειρότερα αν επεκτείνουμε τα αποτελέσματα της ΑΕΚ κόντρα στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος. Αν δηλαδή προσθέσουμε στους παραπάνω τους:

7. Βόλος (2-2) / –
8. Ατρόμητος (2-1) / (0-1)
9. Απόλλων – / (4-3)
10. ΠΑΣ (0-2) / (1-0)

Νίκη μόνο με τον Ατρόμητο, ενώ λείπει το ματς στο ΟΑΚΑ με τον Απόλλωνα. Ηρθε η ισοπαλία με τον Βόλο στη Ριζούπολη (2-2) και το 0-2 στο ΟΑΚΑ από τον ΠΑΣ.

Συνολικά κόντρα στους 9 της πρώτης δεκάδας η ΑΕΚ ως γηπεδούχος έχει μόνο μια νίκη! Νίκησε μόνο τον Ατρόμητο με 2-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σε οκτώ αγώνες έχει 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες με τέρματα 9-13. Δέχθηκε σε όλα γκολ!

Η κατάσταση σώθηκε κάπως αφού η ΑΕΚ εντός νίκησε Λαμία (3-0), ΟΦΗ (2-1), Παναιτωλικό (1-0) και Λάρισα (4-1).

Δηλαδή, από τα 12 εντός έδρας μόνο σε δυο ματς δεν δέχθηκε γκολ!

Απολογισμός 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες ως γηπεδούχος στο πρωτάθλημα.

Τέρματα: 19-15. Χειρότερη εντός έδρας άμυνα από τους 7 της κατάταξης. Ενα γκολ παραπάνω παθητικό έχει μόνο ο 8ος Ατρόμητος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X