ΑΕΚ: Στον «πάγο» ο Χνιντ

ΑΕΚ: Στον «πάγο» ο Χνιντ
Photo Credits: INTIME

Από τον Δεκέμβριο έχει να αγωνιστεί σε ματς της ΑΕΚ για την Super League o Νασίμ Χνιντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τόσο η άμυνα της ΑΕΚ όσο και ο Νασίμ Χνιντ έχουν τα δικά τους προβλήματα. Ο Τυνήσιος αμυντικός παραμένει εκτός επιλογών για την βασική εντεκάδα της «Ενωσης».

Τελευταία φορά που ο Χνιντ αγωνίστηκε σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν στη δραματική νίκη με 4-3 επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη στις 13 Δεκεμβρίου 2020. Έχει να παίξει δηλαδή με την ΑΕΚ σε ματς για την σουπερλίγκα από πέρυσι. Κάτι ο τραυματισμός κάτι το ντεφορμάρισμα και ο Τυνήσιος που αποκτήθηκε πριν από λίγους μήνες από την Σφαξιέν της Τυνησίας με μεταγραφή έχει τεθεί ουσιαστικά στο περιθώριο.

Κόντρα στον Αστέρα βασικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Ρουμάνος Νεντελτσιάρου και ο νεαρός Σλοβένος Λάτσι. Ο Χνιντ στο πρωτάθλημα έχει 9 συμμετοχές με 4 όμως 90λεπτα.

Στο κύπελλο έπαιξε στην ήττα με 2-1 από τον Απόλλωνα στις 4/2/21 όπου απογοήτευσε. Στο Γιουρόπα ήταν βασικός στις ήττες απο Λέστερ εκτός (2-0) και Μπράγκα εντός (2-4). Για τον 24χρονο Βορειοαφρικανό ενδιαφέρθηκε η Αλ Αχλί της Τζέντα, αλλά η περίπτωση δανεισμού του από την ΑΕΚ τον περασμένο Γενάρη «πάγωσε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X