ΟΑΚΑ: Η πληγή της φετινής ΑΕΚ (VIDEO)

Εικόνες από το ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Πετάει συνεχώς βαθμούς στο ΟΑΚΑ φέτος η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αχίλλειο πτέρνα έχει εξελιχθεί φέτος το ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ.

Ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με τον βαθμό από το Ολυμπιακό Στάδιο και έγινε η 7η ομάδα που έφυγε  με βαθμό ή βαθμούς από την έδρα της Ενωσης.

Η ΑΕΚ μπορεί να κατάφερε χθες να κάνει το 0-2, 2-2 με δύο γκολ του Νταμιάν Σιμάνσκι, όμως πέταξε γι’ ακόμα μία φορά βαθμούς στο ΟΑΚΑ και πλέον δίνει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ και στον Αρη που αγωνίζονται σήμερα να την προσπεράσουν στην βαθμολογία, αλλά και στον Παναθηναϊκό να την φτάσει.

17 πόντοι έχουν κάνει… φτερά στο ΟΑΚΑ

Με τον κορωνοϊό να ορίζει τις εξελίξεις και τον κόσμο να απουσιάζει από τις εξέδρες, η έδρα πλέον δεν παίζει και τόσο μεγάλη σημασία. Ωστόσο, στο εφετινό πρωτάθλημα, ο Δικέφαλος αδυνατεί να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα περισσότερα ματς στο ΟΑΚΑ είναι αίμα και άμμος, με την ΑΕΚ να έχει μαζέψει μόλις 19 βαθμούς σε 12 εντός έδρας αναμετρήσεις! Πράγμα, που τη φέρνει στην 6η θέση της σχετικής λίστας, πίσω από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και Αρη.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έχει 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες στο εφετινό πρωτάθλημα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Αρη και το «τριφύλλι» να έχουν δραπετεύσει με το διπλό από το Μαρούσι. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Αστέρας και Βόλος πήραν εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Δικέφαλο.

Η ΑΕΚ έχει σημειώσει 19 γκολ και έχει δεχθεί 15 τέρματα στην έδρα της, ενώ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η εικόνα της στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο, η Ενωση είναι πρώτη στη σχετική λίστα με τη συγκομιδή βαθμών! Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος σε 11 εκτός έδρας αγώνες έχει μαζέψει 25 πόντους, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο -1 και τον Αρη στο -2.

Παρόλα αυτά, τα εντός έδρας ματς… τρενάρουν την ΑΕΚ, με το ΟΑΚΑ να πληγώνει ανεπανόρθωτα την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Η έδρα παίζει το δικό της, σημαντικό ρόλο για κάθε ομάδα, με την Ενωση έτσι και αλλιώς, να βρίσκεται μακριά από το σπίτι της εδώ και 18 χρόνια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X